Køkkenchefen blev juicemester

| Af Eskil Mann Sørensen | Tip redaktionen om en historie

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Han har let til smil, og han kan godt lide at lave det, han laver.

Leslie Lundehøj Jørgensen, 45 år, er produktudvikler hos Rynkeby Foods. Han har ansvaret for Rynkebys Bramhults-serie af friskpressede juicer, først og fremmest appelsinjuice. Det er ham sammen med kvalitetsafdelingen, der sørger for, at der bliver brugt den rigtige blanding af appelsiner fra flere kontinenter til at give en rig appelsinsmag til juicen.

Han er uddannet kok og arbejdede i en årrække på flere kendte restauranter, blandt andet Kolding Fjord, og han blev køkkenchef for restauranten på Grand Hotel i Odense i en ung alder.

- Jeg arbejdede seks-syv år som udlært kok. Så stiftede jeg familie, og jeg fik også lyst til at prøve noget andet. Derfor startede jeg på uddannelsen til procesteknolog, fortæller han.

Uddannelsen førte til udviklerjobs først hos Mac Baren Tobacco og siden hos Rynkeby Foods.

- Det er meget, meget spændende at være udvikler. Jeg har berøring med produktion, markedsføring, salg og indkøb. Så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har skiftet løbebane.

- Jobbet her passer også godt med min kokkebaggrund. Jeg har en god viden om, hvilke smage, der spiller godt sammen, som jeg kan bruge i jobbet, siger Leslie Jørgensen.

Ud over den friskpressede Bramhults-serie, så er han også udvikler på Go’ Morgen-produkterne og på en række limonader.

- Jeg har blandt andet udviklet en agurkelimonade og en passion-mango-limonade, som vi snart lancerer på det svenske marked.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.149