23948sdkhjf

Køkkenchefen blev juicemester

| Af Eskil Mann Sørensen | Tip redaktionen om en historie

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Han har let til smil, og han kan godt lide at lave det, han laver.

Leslie Lundehøj Jørgensen, 45 år, er produktudvikler hos Rynkeby Foods. Han har ansvaret for Rynkebys Bramhults-serie af friskpressede juicer, først og fremmest appelsinjuice. Det er ham sammen med kvalitetsafdelingen, der sørger for, at der bliver brugt den rigtige blanding af appelsiner fra flere kontinenter til at give en rig appelsinsmag til juicen.

Han er uddannet kok og arbejdede i en årrække på flere kendte restauranter, blandt andet Kolding Fjord, og han blev køkkenchef for restauranten på Grand Hotel i Odense i en ung alder.

- Jeg arbejdede seks-syv år som udlært kok. Så stiftede jeg familie, og jeg fik også lyst til at prøve noget andet. Derfor startede jeg på uddannelsen til procesteknolog, fortæller han.

Uddannelsen førte til udviklerjobs først hos Mac Baren Tobacco og siden hos Rynkeby Foods.

- Det er meget, meget spændende at være udvikler. Jeg har berøring med produktion, markedsføring, salg og indkøb. Så jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har skiftet løbebane.

- Jobbet her passer også godt med min kokkebaggrund. Jeg har en god viden om, hvilke smage, der spiller godt sammen, som jeg kan bruge i jobbet, siger Leslie Jørgensen.

Ud over den friskpressede Bramhults-serie, så er han også udvikler på Go’ Morgen-produkterne og på en række limonader.

- Jeg har blandt andet udviklet en agurkelimonade og en passion-mango-limonade, som vi snart lancerer på det svenske marked.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Nyhedsbrev

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Online Avis Arkiv

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Farvel til gourmet, velkommen til mormormad

Badehotel i Blokhus skifter foie gras ud med skipperlabskovs

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Brødre klar med ny restaurant i Horsens

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Kendt kok lancerer 150 nye fødevareprodukter

De første er efter planen klar til salg om få uger

Kendt Odense-restaurant konkurs

Årets Kok 2019: Jagten er i gang

Otte fynske rigmænd har købt Jensen ud af Jensens Bøfhus

Medie: Stifter Palle Skov Jensen er helt ude af sit livsværk efter 34 år

Det offentlige elsker økologisk foodservice

Erfaren køkkenchef skifter til Madkastellet

Han skal stå for virksomhedens eventcatering

- Domino's vil med 100 procents sikkerhed miste kunder

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Bil-kantine er base for mad ud af huset

Madkastellet lancerer kantiner uden ret meget kød

Markedet er klar til fleksitarkantiner, vurderer stifteren

Ægtepar laver italiensk cateringfirma

Foodservicebranchen vokser videre

Caspers bornholmske flymad er et hit

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af pr...

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

Send til en kollega

0.189