23948sdkhjf

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Hanegal-fabrikken i Haderslev er for lille, selv om den er på 4.000 kvadratmeter. For lille til at rumme den enorme vækst på færdigretter, som ledelsen ser i den nære fremtid, og som allerede er i fuld gang.

I begyndelsen af året meldte Hanegal derfor ud, at en ny, særlig færdigret-fabrik er på vej, helst i Haderslev. Men der er stadig en del arbejde at gøre, før der kan tages en endelig beslutning om placeringen, fortæller bestyrelsesformand Thomas Bagge Olesen.

- Det korte af det lange er, at der ikke er truffet en beslutning. Men vi har et klart ønske om at bygge så tæt som muligt på vores nuværende adresse. Vi skal bruge en bygning på 1.000 kvadratmeter, og med plads til at udvide til det dobbelte, siger han.

Indtil nybyggeriet står klar, handler det for Hanegal om at optimere flowet i de nuværende rammer - et flow, som omfatter flere og flere produkter, ikke mindst hvad angår færdigretter.

I sidste måned lancerede Irma således otte nye færdigretter, der bliver produceret hos Hanegal, og også hos Dagrofa og Dansk Supermarked tog man nyheder fra Hanegal på hylderne. Langt det meste handlede om færdigretter og nye grillpølser.

- Ja, tre kæder ramlede sammen, så vi havde 25 produktlanceringer på en uge. Det gør vi ikke én gang til - så går jeg i strejke, bemærker direktør Cees Kuypers med et trods alt overbærende smil på læben.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.192