Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Hanegal-fabrikken i Haderslev er for lille, selv om den er på 4.000 kvadratmeter. For lille til at rumme den enorme vækst på færdigretter, som ledelsen ser i den nære fremtid, og som allerede er i fuld gang.

I begyndelsen af året meldte Hanegal derfor ud, at en ny, særlig færdigret-fabrik er på vej, helst i Haderslev. Men der er stadig en del arbejde at gøre, før der kan tages en endelig beslutning om placeringen, fortæller bestyrelsesformand Thomas Bagge Olesen.

- Det korte af det lange er, at der ikke er truffet en beslutning. Men vi har et klart ønske om at bygge så tæt som muligt på vores nuværende adresse. Vi skal bruge en bygning på 1.000 kvadratmeter, og med plads til at udvide til det dobbelte, siger han.

Indtil nybyggeriet står klar, handler det for Hanegal om at optimere flowet i de nuværende rammer - et flow, som omfatter flere og flere produkter, ikke mindst hvad angår færdigretter.

I sidste måned lancerede Irma således otte nye færdigretter, der bliver produceret hos Hanegal, og også hos Dagrofa og Dansk Supermarked tog man nyheder fra Hanegal på hylderne. Langt det meste handlede om færdigretter og nye grillpølser.

- Ja, tre kæder ramlede sammen, så vi havde 25 produktlanceringer på en uge. Det gør vi ikke én gang til - så går jeg i strejke, bemærker direktør Cees Kuypers med et trods alt overbærende smil på læben.





Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Nyhedsbrev

Just Eat vil også levere morgenmad

Online Avis Arkiv

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Send til en kollega

0.188