23948sdkhjf

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Hanegal-fabrikken i Haderslev er for lille, selv om den er på 4.000 kvadratmeter. For lille til at rumme den enorme vækst på færdigretter, som ledelsen ser i den nære fremtid, og som allerede er i fuld gang.

I begyndelsen af året meldte Hanegal derfor ud, at en ny, særlig færdigret-fabrik er på vej, helst i Haderslev. Men der er stadig en del arbejde at gøre, før der kan tages en endelig beslutning om placeringen, fortæller bestyrelsesformand Thomas Bagge Olesen.

- Det korte af det lange er, at der ikke er truffet en beslutning. Men vi har et klart ønske om at bygge så tæt som muligt på vores nuværende adresse. Vi skal bruge en bygning på 1.000 kvadratmeter, og med plads til at udvide til det dobbelte, siger han.

Indtil nybyggeriet står klar, handler det for Hanegal om at optimere flowet i de nuværende rammer - et flow, som omfatter flere og flere produkter, ikke mindst hvad angår færdigretter.

I sidste måned lancerede Irma således otte nye færdigretter, der bliver produceret hos Hanegal, og også hos Dagrofa og Dansk Supermarked tog man nyheder fra Hanegal på hylderne. Langt det meste handlede om færdigretter og nye grillpølser.

- Ja, tre kæder ramlede sammen, så vi havde 25 produktlanceringer på en uge. Det gør vi ikke én gang til - så går jeg i strejke, bemærker direktør Cees Kuypers med et trods alt overbærende smil på læben.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Nyhedsbrev

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.232