23948sdkhjf

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Circle K klar med nyt madkoncept - cateringvirksomhed har udviklet menuen

Tankstationskæden Circle K har åbnet de tre første udgaver af et nyt koncept, der skal give sultne bilister stærkt forbedrede spisemuligheder.

- Mange forbinder tankstationer med en tyk lugt af friture, svedne pølser og daggammel kaffe. Men Circle K går nye veje for at imødekomme et stadig større ønske fra kunderne om mad lavet på gode råvarer og med masser af smag, konstaterer kæden.

Det betyder, at ginger shots, café latte og smoothies bliver suppleret med blandt andet lasagne, kylling i karry og pizzaer lavet på håndæltede bunde.

Det nye madkoncept er i første omgang at finde i tre ombyggede motorvejsbutikker ved Vejle og Odense.

- Den nye bølge af spændende street food over alt i landet har vist os, at "hurtig" mad sagtens kan konkurrere med måltider lavet i ens eget køkken. Mad på farten kan sagtens både smage godt og være lavet på friske og udvalgte råvarer. Det er den tendens, vi har taget til os på disse tre nye steder i Danmark, og som vi har ambitioner om at udfolde i flere af vores butikker de kommende år, siger Ann Kirstine Havsteen, der er marketing- og kommunikationsdirektør hos Circle K.

Maaltidet: Pizza som i Rom
Bag udviklingen og produktionen af de nye retter står cateringvirksomheden Maaltidet.

- En af vores vigtigste værdier er altid at lave alting fra bunden og give folk et godt, hjemmelavet måltid. For eksempel er dejen til vores pizzaer altid håndæltet, og vi har oplært alle medarbejdere, så de ved lige præcis, hvordan en pizza skal tilberedes og bages. På den måde sikrer vi, at folk på farten ikke bare får en pizza, men en pizza, som var de på en italiensk restaurant i Rom,” siger Christian H. Johansen, stifter og medejer af Maaltidet.

Retterne er udvalgt i samarbejde med Circle K, og der er også tænkt på de kunder, der ikke spiser kød.

De tre nye butikker er blevet totalrenoveret, så man kan sidde i et hyggeligt spiseområde og få en pause fra køreturen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Nyhedsbrev

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.149