23948sdkhjf

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Circle K klar med nyt madkoncept - cateringvirksomhed har udviklet menuen

Tankstationskæden Circle K har åbnet de tre første udgaver af et nyt koncept, der skal give sultne bilister stærkt forbedrede spisemuligheder.

- Mange forbinder tankstationer med en tyk lugt af friture, svedne pølser og daggammel kaffe. Men Circle K går nye veje for at imødekomme et stadig større ønske fra kunderne om mad lavet på gode råvarer og med masser af smag, konstaterer kæden.

Det betyder, at ginger shots, café latte og smoothies bliver suppleret med blandt andet lasagne, kylling i karry og pizzaer lavet på håndæltede bunde.

Det nye madkoncept er i første omgang at finde i tre ombyggede motorvejsbutikker ved Vejle og Odense.

- Den nye bølge af spændende street food over alt i landet har vist os, at "hurtig" mad sagtens kan konkurrere med måltider lavet i ens eget køkken. Mad på farten kan sagtens både smage godt og være lavet på friske og udvalgte råvarer. Det er den tendens, vi har taget til os på disse tre nye steder i Danmark, og som vi har ambitioner om at udfolde i flere af vores butikker de kommende år, siger Ann Kirstine Havsteen, der er marketing- og kommunikationsdirektør hos Circle K.

Maaltidet: Pizza som i Rom
Bag udviklingen og produktionen af de nye retter står cateringvirksomheden Maaltidet.

- En af vores vigtigste værdier er altid at lave alting fra bunden og give folk et godt, hjemmelavet måltid. For eksempel er dejen til vores pizzaer altid håndæltet, og vi har oplært alle medarbejdere, så de ved lige præcis, hvordan en pizza skal tilberedes og bages. På den måde sikrer vi, at folk på farten ikke bare får en pizza, men en pizza, som var de på en italiensk restaurant i Rom,” siger Christian H. Johansen, stifter og medejer af Maaltidet.

Retterne er udvalgt i samarbejde med Circle K, og der er også tænkt på de kunder, der ikke spiser kød.

De tre nye butikker er blevet totalrenoveret, så man kan sidde i et hyggeligt spiseområde og få en pause fra køreturen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.188