23948sdkhjf

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Circle K klar med nyt madkoncept - cateringvirksomhed har udviklet menuen

Tankstationskæden Circle K har åbnet de tre første udgaver af et nyt koncept, der skal give sultne bilister stærkt forbedrede spisemuligheder.

- Mange forbinder tankstationer med en tyk lugt af friture, svedne pølser og daggammel kaffe. Men Circle K går nye veje for at imødekomme et stadig større ønske fra kunderne om mad lavet på gode råvarer og med masser af smag, konstaterer kæden.

Det betyder, at ginger shots, café latte og smoothies bliver suppleret med blandt andet lasagne, kylling i karry og pizzaer lavet på håndæltede bunde.

Det nye madkoncept er i første omgang at finde i tre ombyggede motorvejsbutikker ved Vejle og Odense.

- Den nye bølge af spændende street food over alt i landet har vist os, at "hurtig" mad sagtens kan konkurrere med måltider lavet i ens eget køkken. Mad på farten kan sagtens både smage godt og være lavet på friske og udvalgte råvarer. Det er den tendens, vi har taget til os på disse tre nye steder i Danmark, og som vi har ambitioner om at udfolde i flere af vores butikker de kommende år, siger Ann Kirstine Havsteen, der er marketing- og kommunikationsdirektør hos Circle K.

Maaltidet: Pizza som i Rom
Bag udviklingen og produktionen af de nye retter står cateringvirksomheden Maaltidet.

- En af vores vigtigste værdier er altid at lave alting fra bunden og give folk et godt, hjemmelavet måltid. For eksempel er dejen til vores pizzaer altid håndæltet, og vi har oplært alle medarbejdere, så de ved lige præcis, hvordan en pizza skal tilberedes og bages. På den måde sikrer vi, at folk på farten ikke bare får en pizza, men en pizza, som var de på en italiensk restaurant i Rom,” siger Christian H. Johansen, stifter og medejer af Maaltidet.

Retterne er udvalgt i samarbejde med Circle K, og der er også tænkt på de kunder, der ikke spiser kød.

De tre nye butikker er blevet totalrenoveret, så man kan sidde i et hyggeligt spiseområde og få en pause fra køreturen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.231