23948sdkhjf

25 pubs giver brødre milliongevinst

Og nu vil The Old Irish Pub til udlandet

Brødrene Kristian og Peder Blak fra Roskilde har på få år skabt Danmarks største, familieejede pubkæde - The Old Irish Pub, der er oppe på 25 pubs rundt omkring i landet.

Sidste år begyndte det for alvor at blive en god forretning: Overskuddet blev mere end femdoblet og landede på 7,5 millioner kroner.

Det har givet brødrene mod på endnu flere pubs, og nu vil de også til udlandet.

- Old Irish Pub driver sin virksomhed ud fra moderne tanker og strategier. Vi har i løbet af 2017 fulgt vores strategi om, at vi skal være tilstede i alle de største byer i landet.

Et eller flere nabolande

- I 2018 vil selskabet videreudvikle strategien, og forventer at kunne åbne endnu tre pubs i Danmark. Samtidig ønsker vi at forberede os på etablering i et eller flere nabolande. Næste skridt i denne udvikling bliver at tilpasse organisationen til dette, skriver ledelsen i sine bemærkninger til 2017-regnskabet.

På den baggrund har Old Irish Pub her i foråret omdannet selskabet fra ApS til A/S og i den forbindelse nedsat en professionel bestyrelse, som kan være med til at styrke både drifts- og strategiudviklingen.

Bestyrelsen skal også medvirke til, at "der iværksættes analyser af markedsforhold mv. i de lande vi overvejer at etablere os i", står der i regnskabet.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.115