23948sdkhjf

25 pubs giver brødre milliongevinst

Og nu vil The Old Irish Pub til udlandet

Brødrene Kristian og Peder Blak fra Roskilde har på få år skabt Danmarks største, familieejede pubkæde - The Old Irish Pub, der er oppe på 25 pubs rundt omkring i landet.

Sidste år begyndte det for alvor at blive en god forretning: Overskuddet blev mere end femdoblet og landede på 7,5 millioner kroner.

Det har givet brødrene mod på endnu flere pubs, og nu vil de også til udlandet.

- Old Irish Pub driver sin virksomhed ud fra moderne tanker og strategier. Vi har i løbet af 2017 fulgt vores strategi om, at vi skal være tilstede i alle de største byer i landet.

Et eller flere nabolande

- I 2018 vil selskabet videreudvikle strategien, og forventer at kunne åbne endnu tre pubs i Danmark. Samtidig ønsker vi at forberede os på etablering i et eller flere nabolande. Næste skridt i denne udvikling bliver at tilpasse organisationen til dette, skriver ledelsen i sine bemærkninger til 2017-regnskabet.

På den baggrund har Old Irish Pub her i foråret omdannet selskabet fra ApS til A/S og i den forbindelse nedsat en professionel bestyrelse, som kan være med til at styrke både drifts- og strategiudviklingen.

Bestyrelsen skal også medvirke til, at "der iværksættes analyser af markedsforhold mv. i de lande vi overvejer at etablere os i", står der i regnskabet.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Send til en kollega

0.13