25 pubs giver brødre milliongevinst

Og nu vil The Old Irish Pub til udlandet

Brødrene Kristian og Peder Blak fra Roskilde har på få år skabt Danmarks største, familieejede pubkæde - The Old Irish Pub, der er oppe på 25 pubs rundt omkring i landet.

Sidste år begyndte det for alvor at blive en god forretning: Overskuddet blev mere end femdoblet og landede på 7,5 millioner kroner.

Det har givet brødrene mod på endnu flere pubs, og nu vil de også til udlandet.

- Old Irish Pub driver sin virksomhed ud fra moderne tanker og strategier. Vi har i løbet af 2017 fulgt vores strategi om, at vi skal være tilstede i alle de største byer i landet.

Et eller flere nabolande

- I 2018 vil selskabet videreudvikle strategien, og forventer at kunne åbne endnu tre pubs i Danmark. Samtidig ønsker vi at forberede os på etablering i et eller flere nabolande. Næste skridt i denne udvikling bliver at tilpasse organisationen til dette, skriver ledelsen i sine bemærkninger til 2017-regnskabet.

På den baggrund har Old Irish Pub her i foråret omdannet selskabet fra ApS til A/S og i den forbindelse nedsat en professionel bestyrelse, som kan være med til at styrke både drifts- og strategiudviklingen.

Bestyrelsen skal også medvirke til, at "der iværksættes analyser af markedsforhold mv. i de lande vi overvejer at etablere os i", står der i regnskabet.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.128