Lukket burgerkæde kostede millioner

Milliardær og kendt kok tabte en formue

Burgerkæden Juicy Burger, som lukkede i februar, blev en særdeles dyr affære for den kendte kok Henrik Boserup og Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen.

Ejerne med Lars Seier Christensen i front tilførte i 2017 kæden næsten 10 millioner kroner i frisk kapital, viser et nyt regnskab. Det fremgår også, at Juicy Burger sidste år næsten fordoblede sit underskud og tabte 7,1 millioner kroner efter skat, skriver Finans.

I en Facebook-melding i februar skrev Lars Seier Christensen, at han havde solgt sin majoritetsandel i Juicy Burger til kædens driftsdirektør, Valdimar Geir Halldórsson, som fik frie hænder til at udvikle et nyt koncept i Juicy Burger-restauranternes lokaler.

- Selvom det er den bedste burger, jeg har nogensinde smagt, må jeg erkende, at det ikke er lykkedes at få udviklet og skaleret JuicyB på den måde, vi havde håbet og forventet, skrev Lars Seier Christensen i sit Facebook-opslag.

Samtidig stoppede Henrik Boserup, der stiftede Juicy Burger, som ejer af selskabet. Henrik Boserup lancerede projektet for fem år siden under navnet Juicy Burger, og han fik i 2015 Lars Seier Christensen med som investor. Dengang blev navnet ændret til JuicyB, og indtil kort før lukningen var der to restauranter i København, mens der til sidst kun var restauranten i Kødbyen tilbage.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.262