Horesta: Ny app kan skade branchen

Nu kan folk byde fremmede hjem på middag til fast kuvertpris

En ny app og hjemmeside, som vil lære folk at skabe nye fællesskaber om måltider i egne og andres hjem, kan potentielt være skadelig for restaurantbranchen, skriver horesta.dk.

Brugerne af TastePlease kan bruge appen til at finde private middage, hvor værten fastsætter kuvertprisen og angiver, hvor mange gæster han/hun vil have til bords. Appen tager et gebyr på seks procent af prisen.

- Horesta byder alle forretningsideer velkomne, så længe de opererer på samme vilkår som den øvrige restaurationsbranche. Men det gør man jo ikke her. Det ser professionelt ud, og når man på denne måde markedsfører sig som udbyder af mad, og når der samtidig er penge involveret, så mener vi også, at man skal underlægges de samme regelsæt som resten af restaurationsbranchen. Fødevarelovgivningen er netop blevet strammet, og så nytter det jo ikke noget, at man åbner en bagdør for middage i private hjem, siger Horesta-direktør Katia K. Østergaard på hjemmesiden.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.176