Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

- Vi har set et behov i markedet, siger direktør

Den aalborgensiske virksomhed CalcuEasy har udviklet et online-værktøj, der er målrettet professionelle køkkener - og som ifølge virksomheden kan hjælpe med at skabe positive tal på bundlinjen.

Systemet kan anvendes af alle i køkkenet, og man kan lave kalkulationer på madretter, opdatere opskriftskartotek, løbende ajourføre lager og overvåge dagens indtægter og udgifter.

- Vi har udviklet CalcuEasy, fordi vi har set et behov i markedet. Der åbner hele tiden nye virksomheder i branchen, og det gør, at konkurrencen om kunderne øges, siger Jeppe Bols Kragelund, direktør for og ejer af CalcuEasy.

I systemet importeres restaurantens råvarelister med priser. Derefter kan restauranten oprette kalkulationer på retterne og få præcis prissætning på dem. Desuden kan man let holde styr på sine lagre og hele tiden ajourføre det, fremhæver han.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.167