23948sdkhjf

Restaurant Highway 69 udvider stort

| Af Marianne Dyhrberg Cornett, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Populær restaurant i Sæby bliver større både ude og inde

Ejeren af Restaurant Highway 69 i Sæby, Karim Salih, har netop påbegyndt et omfattende udvidelses-projekt.

Det betyder, at både restauranten og den tilhørende parkeringsplads får meget mere plads fremover.

- I forvejen kan der sidde 60 gæster i restauranten og 40 i selskabslokalet ved siden af, men efter udvidelsen regner vi med, at der i hvert fald kan sidde ca. 90 gæster i den ny restaurant, fortæller Karim Salih.

Uanset hvornår i åbningstiden, man kører forbi Frederikshavnsvej 69, er parkeringspladsen næsten proppet til sidste plads.

Det er på den ene side vældigt opmuntrende, men det ville gøre det lettere for kunderne at parkere, hvis der var endnu flere pladser. Og det bliver der fremover.

- I øjeblikket har vi ca. 25 parkeringspladser, og nu åbner vi til grunden bag bygningen. Det betyder, at der fremover bliver yderligere 20 parkeringspladser. Og så bliver der parkering med striber, fortæller ejeren.

Købte efter et år
Han lejede sig ind i den nedlagte, gamle tankstation ved indkørslen til Sæby i 2009, og gav sig til at renovere. Tankene, standerne og overdækning blev fjernet, og frem dukkede et nydeligt hus, der blev fyldt med stemning og et hyggeligt interiør.

- Året efter købte jeg restauranten af Steen Severinsen. Det havde egentlig hele tiden været meningen, og prisen var vi også enige om på forhånd. Nu havde stedet bevist, at det sagtens kunne bære en restaurant, selv om der også er flere pizzeriaer i centrum. Og så kom der for alvor gang i renovering og ombygning, siger Karim Salih.

- Fra starten af blev vi utroligt godt modtaget af både de handlende og af publikum. Vi har et kæmpeopland, der bl.a. tæller både Østervrå, Dronninglund og Hørby i syd, og Skagen, Frederikshavn og byerne imellem i nord, fortsætter Karim Salih, der oprindelig stammer fra Irak - men kom til Sæby for 26 år siden.

Ingen lavsæson
Om sommeren er der - om muligt - endnu mere travlt.

- Jeg kan ærligt sige, at vi ikke har en lavsæson. Dels har vi det store opland, dels står turisterne i kø - ikke mindst om sommeren. De kommer bl.a. fra Hedebo Camping, Svalereden Camping og Hotel Viking, hvor ejerne er rigtig flinke til at anbefale vores restaurant, siger han.

Til hverdag er det hans kone, Nazdar, der er restaurantchef. Desuden har han en uddannet kok, Kurt Grecc, der også er professionel tømrer.

Kok og tømrer
- Kurt har været med lige fra starten, og han er helt fantastisk. Han har også hjulpet med til at indrette restaurant og køkken. Desuden har vi 15 ansatte, hvoraf der er en del unge, der kommer efter skoletid nogle gange om ugen. Og vores egne tre drenge Sazvan, Ivan og Allan hjælper også til. Vi har lært dem, at det er vigtigt, at hvis man vil noget med sit liv, må man gøre en indsats. De går stadig i skole, bortset fra Ivan, der har et sabbat-år. Så han er her ret ofte, siger Karim Salih.

Han har klaret sig bedre, end han nogensinde havde forventet - men det har også krævet en stor arbejdsindsats.

Sæt dig et mål
- Man skal tro på sig selv og sine idéer, så kan man opnå noget. I dag har vi yderligere fire Highway 66’ere (ikke 69 som i Sæby) i Aalborg der åbnede i 2014, i Blokhus der åbnede i 2015, i Hjørring der åbnede i 2016, og i Løkken der åbnede i 2017. Ja, vi er nærmest en kæde, siger Karim Salih.

Han regner med at være færdig med udvidelserne hos Restaurant Highway 69 i Sæby sidst i juni.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Nyhedsbrev

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.134