23948sdkhjf

Restaurant Highway 69 udvider stort

| Af Marianne Dyhrberg Cornett, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Populær restaurant i Sæby bliver større både ude og inde

Ejeren af Restaurant Highway 69 i Sæby, Karim Salih, har netop påbegyndt et omfattende udvidelses-projekt.

Det betyder, at både restauranten og den tilhørende parkeringsplads får meget mere plads fremover.

- I forvejen kan der sidde 60 gæster i restauranten og 40 i selskabslokalet ved siden af, men efter udvidelsen regner vi med, at der i hvert fald kan sidde ca. 90 gæster i den ny restaurant, fortæller Karim Salih.

Uanset hvornår i åbningstiden, man kører forbi Frederikshavnsvej 69, er parkeringspladsen næsten proppet til sidste plads.

Det er på den ene side vældigt opmuntrende, men det ville gøre det lettere for kunderne at parkere, hvis der var endnu flere pladser. Og det bliver der fremover.

- I øjeblikket har vi ca. 25 parkeringspladser, og nu åbner vi til grunden bag bygningen. Det betyder, at der fremover bliver yderligere 20 parkeringspladser. Og så bliver der parkering med striber, fortæller ejeren.

Købte efter et år
Han lejede sig ind i den nedlagte, gamle tankstation ved indkørslen til Sæby i 2009, og gav sig til at renovere. Tankene, standerne og overdækning blev fjernet, og frem dukkede et nydeligt hus, der blev fyldt med stemning og et hyggeligt interiør.

- Året efter købte jeg restauranten af Steen Severinsen. Det havde egentlig hele tiden været meningen, og prisen var vi også enige om på forhånd. Nu havde stedet bevist, at det sagtens kunne bære en restaurant, selv om der også er flere pizzeriaer i centrum. Og så kom der for alvor gang i renovering og ombygning, siger Karim Salih.

- Fra starten af blev vi utroligt godt modtaget af både de handlende og af publikum. Vi har et kæmpeopland, der bl.a. tæller både Østervrå, Dronninglund og Hørby i syd, og Skagen, Frederikshavn og byerne imellem i nord, fortsætter Karim Salih, der oprindelig stammer fra Irak - men kom til Sæby for 26 år siden.

Ingen lavsæson
Om sommeren er der - om muligt - endnu mere travlt.

- Jeg kan ærligt sige, at vi ikke har en lavsæson. Dels har vi det store opland, dels står turisterne i kø - ikke mindst om sommeren. De kommer bl.a. fra Hedebo Camping, Svalereden Camping og Hotel Viking, hvor ejerne er rigtig flinke til at anbefale vores restaurant, siger han.

Til hverdag er det hans kone, Nazdar, der er restaurantchef. Desuden har han en uddannet kok, Kurt Grecc, der også er professionel tømrer.

Kok og tømrer
- Kurt har været med lige fra starten, og han er helt fantastisk. Han har også hjulpet med til at indrette restaurant og køkken. Desuden har vi 15 ansatte, hvoraf der er en del unge, der kommer efter skoletid nogle gange om ugen. Og vores egne tre drenge Sazvan, Ivan og Allan hjælper også til. Vi har lært dem, at det er vigtigt, at hvis man vil noget med sit liv, må man gøre en indsats. De går stadig i skole, bortset fra Ivan, der har et sabbat-år. Så han er her ret ofte, siger Karim Salih.

Han har klaret sig bedre, end han nogensinde havde forventet - men det har også krævet en stor arbejdsindsats.

Sæt dig et mål
- Man skal tro på sig selv og sine idéer, så kan man opnå noget. I dag har vi yderligere fire Highway 66’ere (ikke 69 som i Sæby) i Aalborg der åbnede i 2014, i Blokhus der åbnede i 2015, i Hjørring der åbnede i 2016, og i Løkken der åbnede i 2017. Ja, vi er nærmest en kæde, siger Karim Salih.

Han regner med at være færdig med udvidelserne hos Restaurant Highway 69 i Sæby sidst i juni.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.164