23948sdkhjf

Restaurant Highway 69 udvider stort

| Af Marianne Dyhrberg Cornett, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Populær restaurant i Sæby bliver større både ude og inde

Ejeren af Restaurant Highway 69 i Sæby, Karim Salih, har netop påbegyndt et omfattende udvidelses-projekt.

Det betyder, at både restauranten og den tilhørende parkeringsplads får meget mere plads fremover.

- I forvejen kan der sidde 60 gæster i restauranten og 40 i selskabslokalet ved siden af, men efter udvidelsen regner vi med, at der i hvert fald kan sidde ca. 90 gæster i den ny restaurant, fortæller Karim Salih.

Uanset hvornår i åbningstiden, man kører forbi Frederikshavnsvej 69, er parkeringspladsen næsten proppet til sidste plads.

Det er på den ene side vældigt opmuntrende, men det ville gøre det lettere for kunderne at parkere, hvis der var endnu flere pladser. Og det bliver der fremover.

- I øjeblikket har vi ca. 25 parkeringspladser, og nu åbner vi til grunden bag bygningen. Det betyder, at der fremover bliver yderligere 20 parkeringspladser. Og så bliver der parkering med striber, fortæller ejeren.

Købte efter et år
Han lejede sig ind i den nedlagte, gamle tankstation ved indkørslen til Sæby i 2009, og gav sig til at renovere. Tankene, standerne og overdækning blev fjernet, og frem dukkede et nydeligt hus, der blev fyldt med stemning og et hyggeligt interiør.

- Året efter købte jeg restauranten af Steen Severinsen. Det havde egentlig hele tiden været meningen, og prisen var vi også enige om på forhånd. Nu havde stedet bevist, at det sagtens kunne bære en restaurant, selv om der også er flere pizzeriaer i centrum. Og så kom der for alvor gang i renovering og ombygning, siger Karim Salih.

- Fra starten af blev vi utroligt godt modtaget af både de handlende og af publikum. Vi har et kæmpeopland, der bl.a. tæller både Østervrå, Dronninglund og Hørby i syd, og Skagen, Frederikshavn og byerne imellem i nord, fortsætter Karim Salih, der oprindelig stammer fra Irak - men kom til Sæby for 26 år siden.

Ingen lavsæson
Om sommeren er der - om muligt - endnu mere travlt.

- Jeg kan ærligt sige, at vi ikke har en lavsæson. Dels har vi det store opland, dels står turisterne i kø - ikke mindst om sommeren. De kommer bl.a. fra Hedebo Camping, Svalereden Camping og Hotel Viking, hvor ejerne er rigtig flinke til at anbefale vores restaurant, siger han.

Til hverdag er det hans kone, Nazdar, der er restaurantchef. Desuden har han en uddannet kok, Kurt Grecc, der også er professionel tømrer.

Kok og tømrer
- Kurt har været med lige fra starten, og han er helt fantastisk. Han har også hjulpet med til at indrette restaurant og køkken. Desuden har vi 15 ansatte, hvoraf der er en del unge, der kommer efter skoletid nogle gange om ugen. Og vores egne tre drenge Sazvan, Ivan og Allan hjælper også til. Vi har lært dem, at det er vigtigt, at hvis man vil noget med sit liv, må man gøre en indsats. De går stadig i skole, bortset fra Ivan, der har et sabbat-år. Så han er her ret ofte, siger Karim Salih.

Han har klaret sig bedre, end han nogensinde havde forventet - men det har også krævet en stor arbejdsindsats.

Sæt dig et mål
- Man skal tro på sig selv og sine idéer, så kan man opnå noget. I dag har vi yderligere fire Highway 66’ere (ikke 69 som i Sæby) i Aalborg der åbnede i 2014, i Blokhus der åbnede i 2015, i Hjørring der åbnede i 2016, og i Løkken der åbnede i 2017. Ja, vi er nærmest en kæde, siger Karim Salih.

Han regner med at være færdig med udvidelserne hos Restaurant Highway 69 i Sæby sidst i juni.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.14