23948sdkhjf

Restaurant Highway 69 udvider stort

| Af Marianne Dyhrberg Cornett, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

Populær restaurant i Sæby bliver større både ude og inde

Ejeren af Restaurant Highway 69 i Sæby, Karim Salih, har netop påbegyndt et omfattende udvidelses-projekt.

Det betyder, at både restauranten og den tilhørende parkeringsplads får meget mere plads fremover.

- I forvejen kan der sidde 60 gæster i restauranten og 40 i selskabslokalet ved siden af, men efter udvidelsen regner vi med, at der i hvert fald kan sidde ca. 90 gæster i den ny restaurant, fortæller Karim Salih.

Uanset hvornår i åbningstiden, man kører forbi Frederikshavnsvej 69, er parkeringspladsen næsten proppet til sidste plads.

Det er på den ene side vældigt opmuntrende, men det ville gøre det lettere for kunderne at parkere, hvis der var endnu flere pladser. Og det bliver der fremover.

- I øjeblikket har vi ca. 25 parkeringspladser, og nu åbner vi til grunden bag bygningen. Det betyder, at der fremover bliver yderligere 20 parkeringspladser. Og så bliver der parkering med striber, fortæller ejeren.

Købte efter et år
Han lejede sig ind i den nedlagte, gamle tankstation ved indkørslen til Sæby i 2009, og gav sig til at renovere. Tankene, standerne og overdækning blev fjernet, og frem dukkede et nydeligt hus, der blev fyldt med stemning og et hyggeligt interiør.

- Året efter købte jeg restauranten af Steen Severinsen. Det havde egentlig hele tiden været meningen, og prisen var vi også enige om på forhånd. Nu havde stedet bevist, at det sagtens kunne bære en restaurant, selv om der også er flere pizzeriaer i centrum. Og så kom der for alvor gang i renovering og ombygning, siger Karim Salih.

- Fra starten af blev vi utroligt godt modtaget af både de handlende og af publikum. Vi har et kæmpeopland, der bl.a. tæller både Østervrå, Dronninglund og Hørby i syd, og Skagen, Frederikshavn og byerne imellem i nord, fortsætter Karim Salih, der oprindelig stammer fra Irak - men kom til Sæby for 26 år siden.

Ingen lavsæson
Om sommeren er der - om muligt - endnu mere travlt.

- Jeg kan ærligt sige, at vi ikke har en lavsæson. Dels har vi det store opland, dels står turisterne i kø - ikke mindst om sommeren. De kommer bl.a. fra Hedebo Camping, Svalereden Camping og Hotel Viking, hvor ejerne er rigtig flinke til at anbefale vores restaurant, siger han.

Til hverdag er det hans kone, Nazdar, der er restaurantchef. Desuden har han en uddannet kok, Kurt Grecc, der også er professionel tømrer.

Kok og tømrer
- Kurt har været med lige fra starten, og han er helt fantastisk. Han har også hjulpet med til at indrette restaurant og køkken. Desuden har vi 15 ansatte, hvoraf der er en del unge, der kommer efter skoletid nogle gange om ugen. Og vores egne tre drenge Sazvan, Ivan og Allan hjælper også til. Vi har lært dem, at det er vigtigt, at hvis man vil noget med sit liv, må man gøre en indsats. De går stadig i skole, bortset fra Ivan, der har et sabbat-år. Så han er her ret ofte, siger Karim Salih.

Han har klaret sig bedre, end han nogensinde havde forventet - men det har også krævet en stor arbejdsindsats.

Sæt dig et mål
- Man skal tro på sig selv og sine idéer, så kan man opnå noget. I dag har vi yderligere fire Highway 66’ere (ikke 69 som i Sæby) i Aalborg der åbnede i 2014, i Blokhus der åbnede i 2015, i Hjørring der åbnede i 2016, og i Løkken der åbnede i 2017. Ja, vi er nærmest en kæde, siger Karim Salih.

Han regner med at være færdig med udvidelserne hos Restaurant Highway 69 i Sæby sidst i juni.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.177