Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Men fødevarekoncernen har tabt næsten 50 millioner kroner i Moskva

Fødevarekoncernen Uhrenholt med hovedkvarter i Middelfart har for femte år i træk præsenteret røde regnskabstal. Uhrenholt kom ud af 2017 med et regnskabsminus på 35,6 millioner kroner efter skat, sammenlignet med et minus på seks millioner året før.

Nedgangen skyldes i høj grad koncernens aktiviteter i Rusland. I årets løb blev hele ledelsen i Moskva skiftet ud, og Uhrenholt har sammenlagt i 2016 og 2017 måttet indkassere et russisk tab på 48,5 millioner kroner.

Det skriver Fyens.dk.

Til gengæld kan Uhrenholt, der også har et stort foodservice-salg, glæde sig over, at den samlede nettoomsætning sidste år steg fra 2,37 til 2,8 milliarder kroner.

Især kerneforretningen med salg af mejeriprodukter trækker op. Samtidigt vokser markedet for virksomhedens egne varemærker, hvor ikke mindst mejeriprodukter og frosne grøntsager pakket i lilla emballage med navnet Emborg på viser gode takter, fortæller administrerende direktør Sune Uhrenholt til Fyens.dk.

Uhrenholt købte Emborg-brandet i 2005.

- Vi har selvfølgelig en stor handelsforretning, som stadig udgør fundamentet, men strategien om at etablere os med egne værdiskabende brands og varemærker er begyndt at slå igennem, siger direktøren..

Han forventer, at Uhrenholt kommer i plus i år, efter at "adskillige rekorder" er slået i første kvartal.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Nyhedsbrev

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Online Avis Arkiv

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.161