Også hoteller, restauranter og delikatesseafdelinger kan fremover bruge det fællesnordiske Nøglehulsmærke, som indikerer, at maden er ernæringsrigtig.
Det skriver horesta.dk, som nævner, at en ændring af reglerne nu gør det muligt at sætte mærket på alle ikke-færdigpakkede fødevarer, der lever op til Nøglehullets krav om indhold af for eksempel fedt, salt, sukker, fibre og fuldkorn. Hidtil har mærket stort set kun kunnet sidde på færdigpakkede fødevarer i supermarkedet.
- Vi har længe ønsket, at Nøglehulsmærket kan bruges til andet end færdigpakkede fødevarer. Dermed får restauranterhvervet bedre muligheder for at markedsføre de sunde retter over for gæsterne, siger Tine Skriver, der er fødevarechef i Horesta.
Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket
| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historieSlut med, at det kun er for færdigpakkede fødevarer
Kommentarer (0)