Sticks'n'Sushi skifter direktør

Medstifter af sushikæden trækker sig og får nye opgaver

Den danske sushikæde Sticks'n'Sushi får ny administrerende direktør: Medstifter Kim Rahbek Hansen bliver afløst på posten af britiske Rod McKie, der tidligere har haft ledende stillinger hos Pret A Manger, Coffee Republic og TGI Fridays.

Det skriver Finans.

Skiftet sker ifølge en pressemeddelelse fra Sticks'n'Sushi som led i bestræbelserne på at ekspandere yderligere på det internationale marked. I forvejen har restaurantkæden 20 lokationer fordelt på Danmark, England og Tyskland. Alene i London er kæden nu oppe på fem restauranter.

Rod McKie har været medlem af bestyrelsen hos Sticks'n'Sushi siden 2015. Han tiltræder i sit nye job 1. juli.

Ifølge Finans skal Kim Rahbek Hanse fremover være restauratør, men han vil fortsat være en del af bestyrelsen, hvor han bliver næstformand. Hans opgaver kommer til at fokusere på blandt andet branding og forretningsudvikling i kæden, der har cirka 1.100 ansatte.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.16