Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Det Danske Madhus, der er kendt som leverandør af ældremad til en stribe kommuner, har udvidet sit marked ganske betragteligt: Det er nu muligt for alle at købe de færdigretter, der oprindeligt kun var tænkt som ældremad, skriver JydskeVestkysten.

Indtil begyndelsen af sidste måned leverede Det Danske Madhus "mormormad" til ældre i eget hjem og til plejehjem. Men fra 1. marts er kundekredsen udvidet til både de ældre, der får maden via kommunale ordninger, og til alle andre, der nu kan bestille maden via selskabets hjemmeside.

- Meget af det mad, vi laver, har vi testet ude i familier, både hos yngre og ældre, og vi fandt ud af, at alle generationer - om de er 10, 15, 35, 55, 70 eller 85 - godt kunne lide maden, og så tænkte vi, at så var det spændende at begynde at tilbyde det, forklarer direktør Henrik Solkær til avisen.

Maden leveres over hele landet, dog ikke til ikke-brofaste øer.

Det Danske Madhus har seks køkkener fordelt på fire i Jylland og to på Sjælland. Konceptet til private fungerer som en abonnementsordning, hvor man får leveret maden hver uge, hver anden uge eller hver tredje uge.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.334