23948sdkhjf

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Det Danske Madhus, der er kendt som leverandør af ældremad til en stribe kommuner, har udvidet sit marked ganske betragteligt: Det er nu muligt for alle at købe de færdigretter, der oprindeligt kun var tænkt som ældremad, skriver JydskeVestkysten.

Indtil begyndelsen af sidste måned leverede Det Danske Madhus "mormormad" til ældre i eget hjem og til plejehjem. Men fra 1. marts er kundekredsen udvidet til både de ældre, der får maden via kommunale ordninger, og til alle andre, der nu kan bestille maden via selskabets hjemmeside.

- Meget af det mad, vi laver, har vi testet ude i familier, både hos yngre og ældre, og vi fandt ud af, at alle generationer - om de er 10, 15, 35, 55, 70 eller 85 - godt kunne lide maden, og så tænkte vi, at så var det spændende at begynde at tilbyde det, forklarer direktør Henrik Solkær til avisen.

Maden leveres over hele landet, dog ikke til ikke-brofaste øer.

Det Danske Madhus har seks køkkener fordelt på fire i Jylland og to på Sjælland. Konceptet til private fungerer som en abonnementsordning, hvor man får leveret maden hver uge, hver anden uge eller hver tredje uge.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.135