Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Tapas-spisested har alt for stor efterspørgsel

I Horsens har makkerparret Robin Bjørnskov og Machai Gordon lejet sig ind i lokaler, der tidligere husede Bjerre Kød, for at åbne en ny forretning med såkaldte to go-sandwiches med frikadeller og ribbenssteg til folk på farten samt alle former for mad ud af huset til selskaber og firmaer.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Robin Bjørnskov åbnede den kombinerede deli, kaffebar og vinbar Olivias i Jessensgade i april sidste år.

- Det er gået over al forventning, og efterspørgslen på vores tapas ud af huset er så stor, at vi ikke kan følge med i det lille køkken. Det risikerer at gå ud over servicen og de kunder, der kommer for at spise på stedet, og det kan vi ikke have. Derfor starter vi nu Olivias Kitchen her i Hospitalsgade, hvor kapaciteten i køkkenet matcher efterspørgslen, siger Robin Bjørnskov til folkebladet.

Olivias Kitchen skal efter planen være klar til åbning 24. maj.

Robin Bjørnskov og Machai Gordon lægger vægt på gode, danske råvarer, og al maden er hjemmelavet og fra bæredygtige landbrug. Blandt andet har makkerparret lavet en aftale med ejeren af slægtsgården Ulbækgård, der har fritgående svin, som bliver fodret med kirsebær, nævner Horsens Folkeblad.

Al maden til både tapascaféen Olivias og det nye Olivias Kitchen skal fremover produceres i et stort køkken i baggårdsbygningen ved den nye forretning. Det nuværende køkken i Jessensgade bliver lavet om til et anretningskøkken, hvor de ansatte kan lægge sidste hånd på, inden maden serveres. Olivias har plads til 40 spisende gæster.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Nyhedsbrev

Just Eat vil også levere morgenmad

Online Avis Arkiv

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.245