Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Tapas-spisested har alt for stor efterspørgsel

I Horsens har makkerparret Robin Bjørnskov og Machai Gordon lejet sig ind i lokaler, der tidligere husede Bjerre Kød, for at åbne en ny forretning med såkaldte to go-sandwiches med frikadeller og ribbenssteg til folk på farten samt alle former for mad ud af huset til selskaber og firmaer.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Robin Bjørnskov åbnede den kombinerede deli, kaffebar og vinbar Olivias i Jessensgade i april sidste år.

- Det er gået over al forventning, og efterspørgslen på vores tapas ud af huset er så stor, at vi ikke kan følge med i det lille køkken. Det risikerer at gå ud over servicen og de kunder, der kommer for at spise på stedet, og det kan vi ikke have. Derfor starter vi nu Olivias Kitchen her i Hospitalsgade, hvor kapaciteten i køkkenet matcher efterspørgslen, siger Robin Bjørnskov til folkebladet.

Olivias Kitchen skal efter planen være klar til åbning 24. maj.

Robin Bjørnskov og Machai Gordon lægger vægt på gode, danske råvarer, og al maden er hjemmelavet og fra bæredygtige landbrug. Blandt andet har makkerparret lavet en aftale med ejeren af slægtsgården Ulbækgård, der har fritgående svin, som bliver fodret med kirsebær, nævner Horsens Folkeblad.

Al maden til både tapascaféen Olivias og det nye Olivias Kitchen skal fremover produceres i et stort køkken i baggårdsbygningen ved den nye forretning. Det nuværende køkken i Jessensgade bliver lavet om til et anretningskøkken, hvor de ansatte kan lægge sidste hånd på, inden maden serveres. Olivias har plads til 40 spisende gæster.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.344