Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Indehaver går imod sine egne principper

Egentlig var burgereksperten Peder Hansen træt af kædekoncepter, da han for et par år siden åbnede restauranten Backyard Burger i Herning. Han havde arbejdet 23 år hos McDonald's og syntes, at det ikke skal være kæder det hele.

Nu har han så gjort sit koncept til en lille kæde, idet han netop har åbnet en ny Backyard Burger, denne gang på Vejlevej i Fredericia, skriver Fredericia Dagblad.

56-årige Peder Hansen erkender over for dagbladet. at man godt kan sige, at han handler imod sine egne principper:

- Men jeg har i Herning fået så mange opfordringer fra kunder fra hele landet på, at de godt kunne tænke sig en restaurant som den. Det har jeg gået og tænkt over, og så viste muligheden sig her på Vejlevej. Så besluttede jeg at slå til, siger han - og tilføjer, at det ikke er meningen, at han skal have restauranter i hele landet.

Backyard Burger serverer sin mad på retroagtige bliktallerkener og drikkevarerne i rigtige glas.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.17