Muselort på Comwell gav bøde og forbud

200 hotelgæster måtte i stedet spise mad fra McDonald's

Fund af museekskrementer flere steder på hotellet har medført, at Comwell Middelfartaf Fødevarestyrelsen har fået en bøde på 30.000 kroner og et midlertidigt forbud mod at producere mad, da der blev fundet museekskrementer flere steder på hotellet i marts.

Det skriver fyens.dk.

Fødevarestyrelsen blev tilkaldt, da en levende mus blev opdaget af en gæst, der skulle til at sætte tænderne i hotellets frokostbuffet 12. marts.

Styrelsens kontrollant fandt fandt blandt andet museekskrementer på en hylde i et mobilt buffetbord, bag et teknikskab, bag en reol på tjenergangen og på gulvet i et hjørnet ved køkkenet og vareelevatoren. Der blev også fundet muselort ved vareindleveringen i kælderen, skriver Fyens.

Alt i alt resulterede det i en bøde på 30.000 kroner og et forbud mod at producere mad i hotellets køkken med øjeblikkelig virkning. Køkkenet blev dog ifølge Simon Verheij, der er kommunikationsansvarlig i Comwell-kæden, åbnet igen mindre end 24 timer senere.

Da muse-problemet blev konstateret, skulle 200 gæster netop i gang med at have frokost. Fyens.dk fortæller, at frokosten blev hentet på den anden side af vejen hos McDonald's, mens maden om aftenen kom fra Comwell Kongebrogården, som også ligger i Middelfart.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Nyhedsbrev

Just Eat vil også levere morgenmad

Online Avis Arkiv

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.168