23948sdkhjf

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

200 hotelgæster måtte i stedet spise mad fra McDonald's

Fund af museekskrementer flere steder på hotellet har medført, at Comwell Middelfartaf Fødevarestyrelsen har fået en bøde på 30.000 kroner og et midlertidigt forbud mod at producere mad, da der blev fundet museekskrementer flere steder på hotellet i marts.

Det skriver fyens.dk.

Fødevarestyrelsen blev tilkaldt, da en levende mus blev opdaget af en gæst, der skulle til at sætte tænderne i hotellets frokostbuffet 12. marts.

Styrelsens kontrollant fandt fandt blandt andet museekskrementer på en hylde i et mobilt buffetbord, bag et teknikskab, bag en reol på tjenergangen og på gulvet i et hjørnet ved køkkenet og vareelevatoren. Der blev også fundet muselort ved vareindleveringen i kælderen, skriver Fyens.

Alt i alt resulterede det i en bøde på 30.000 kroner og et forbud mod at producere mad i hotellets køkken med øjeblikkelig virkning. Køkkenet blev dog ifølge Simon Verheij, der er kommunikationsansvarlig i Comwell-kæden, åbnet igen mindre end 24 timer senere.

Da muse-problemet blev konstateret, skulle 200 gæster netop i gang med at have frokost. Fyens.dk fortæller, at frokosten blev hentet på den anden side af vejen hos McDonald's, mens maden om aftenen kom fra Comwell Kongebrogården, som også ligger i Middelfart.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.155