Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Op imod 900 bornholmere skal spise lokalt på flyrejsen

I september i fjor fik den bornholmske kok Casper Rønne-Hansen, der har restaurant i Bornholms Lufthavn, til opgave at stå for maden på en flyvning med Thomas Cook Airlines. Det blev ifølge rejsekoncernen Thomas Cook en kæmpestor succes med tilfredse gæster og besætningsmedlemmer, der alle roste maden, som var sammensat af bornholmske specialiteter.

Det danske rejsebureau Spies er en del af Thomas Cook-koncernen, og nu kan op mod 900 bornholmere, der de kommende uger skal flyve med Spies på ferie fra øen, glæde sig til at blive bespist med blandt andet bornholmske specialiteter fra Casper Rønne-Hansens køkken.

Lørdag morgen rejser 212 fra Bornholms Lufthavn til Gran Canaria, næste fredag tager 212 til Mallorca, og 25. april sætter 212 andre kursen mod Rhodos. I maj flyver Spies-flyet til Split i Kroatien.

-Vi er rigtig glade for, at vi kan gengælde bornholmernes tillid til os ved at købe lokalt ind til vores flyvninger. Vi har sendt en masse udstyr til Rønne - udstyr, som Casper så vil anrette maden i, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

- Ikke altid de store
Casper Rønne-Hansen glæder sig også:

- Glædeligt, at det ikke altid er de store industrikøkkener, der får disse opgaver. Det er også med til at promote øens mange fine madspecialiteter – stor ros til Spies for at tænke lokalt, siger Casper Rønne-Hansen.

Menuen på flyvningerne ser således ud:

Hjemmelavet krydderskinke med æggestand og grønt
Æg med tomat
Bornholmsk spegepølse med løg og piment
God dansk skiveost, marmelade, Lurpak smør og hjemmelavet rugbrød og grovbolle, fremstillet af bornholmsk mel fra Valsemøllen
Bornholmsk verdensmesterost med hjemmelavet løgmarmelade og hjemmebagt knækbrød
Frisk udskåret frugt


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden samler sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Nyhedsbrev

Kokke-legende lukker sin restaurant

Online Avis Arkiv

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.151