23948sdkhjf

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Op imod 900 bornholmere skal spise lokalt på flyrejsen

I september i fjor fik den bornholmske kok Casper Rønne-Hansen, der har restaurant i Bornholms Lufthavn, til opgave at stå for maden på en flyvning med Thomas Cook Airlines. Det blev ifølge rejsekoncernen Thomas Cook en kæmpestor succes med tilfredse gæster og besætningsmedlemmer, der alle roste maden, som var sammensat af bornholmske specialiteter.

Det danske rejsebureau Spies er en del af Thomas Cook-koncernen, og nu kan op mod 900 bornholmere, der de kommende uger skal flyve med Spies på ferie fra øen, glæde sig til at blive bespist med blandt andet bornholmske specialiteter fra Casper Rønne-Hansens køkken.

Lørdag morgen rejser 212 fra Bornholms Lufthavn til Gran Canaria, næste fredag tager 212 til Mallorca, og 25. april sætter 212 andre kursen mod Rhodos. I maj flyver Spies-flyet til Split i Kroatien.

-Vi er rigtig glade for, at vi kan gengælde bornholmernes tillid til os ved at købe lokalt ind til vores flyvninger. Vi har sendt en masse udstyr til Rønne - udstyr, som Casper så vil anrette maden i, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

- Ikke altid de store
Casper Rønne-Hansen glæder sig også:

Læs også: Caspers bornholmske flymad er et hit

- Glædeligt, at det ikke altid er de store industrikøkkener, der får disse opgaver. Det er også med til at promote øens mange fine madspecialiteter – stor ros til Spies for at tænke lokalt, siger Casper Rønne-Hansen.

Menuen på flyvningerne ser således ud:

Hjemmelavet krydderskinke med æggestand og grønt
Æg med tomat
Bornholmsk spegepølse med løg og piment
God dansk skiveost, marmelade, Lurpak smør og hjemmelavet rugbrød og grovbolle, fremstillet af bornholmsk mel fra Valsemøllen
Bornholmsk verdensmesterost med hjemmelavet løgmarmelade og hjemmebagt knækbrød
Frisk udskåret frugt
Mere om: Flymad
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.106