23948sdkhjf

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Op imod 900 bornholmere skal spise lokalt på flyrejsen

I september i fjor fik den bornholmske kok Casper Rønne-Hansen, der har restaurant i Bornholms Lufthavn, til opgave at stå for maden på en flyvning med Thomas Cook Airlines. Det blev ifølge rejsekoncernen Thomas Cook en kæmpestor succes med tilfredse gæster og besætningsmedlemmer, der alle roste maden, som var sammensat af bornholmske specialiteter.

Det danske rejsebureau Spies er en del af Thomas Cook-koncernen, og nu kan op mod 900 bornholmere, der de kommende uger skal flyve med Spies på ferie fra øen, glæde sig til at blive bespist med blandt andet bornholmske specialiteter fra Casper Rønne-Hansens køkken.

Lørdag morgen rejser 212 fra Bornholms Lufthavn til Gran Canaria, næste fredag tager 212 til Mallorca, og 25. april sætter 212 andre kursen mod Rhodos. I maj flyver Spies-flyet til Split i Kroatien.

-Vi er rigtig glade for, at vi kan gengælde bornholmernes tillid til os ved at købe lokalt ind til vores flyvninger. Vi har sendt en masse udstyr til Rønne - udstyr, som Casper så vil anrette maden i, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

- Ikke altid de store
Casper Rønne-Hansen glæder sig også:

Læs også: Caspers bornholmske flymad er et hit

- Glædeligt, at det ikke altid er de store industrikøkkener, der får disse opgaver. Det er også med til at promote øens mange fine madspecialiteter – stor ros til Spies for at tænke lokalt, siger Casper Rønne-Hansen.

Menuen på flyvningerne ser således ud:

Hjemmelavet krydderskinke med æggestand og grønt
Æg med tomat
Bornholmsk spegepølse med løg og piment
God dansk skiveost, marmelade, Lurpak smør og hjemmelavet rugbrød og grovbolle, fremstillet af bornholmsk mel fra Valsemøllen
Bornholmsk verdensmesterost med hjemmelavet løgmarmelade og hjemmebagt knækbrød
Frisk udskåret frugt
Mere om: Flymad


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.163