Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Op imod 900 bornholmere skal spise lokalt på flyrejsen

I september i fjor fik den bornholmske kok Casper Rønne-Hansen, der har restaurant i Bornholms Lufthavn, til opgave at stå for maden på en flyvning med Thomas Cook Airlines. Det blev ifølge rejsekoncernen Thomas Cook en kæmpestor succes med tilfredse gæster og besætningsmedlemmer, der alle roste maden, som var sammensat af bornholmske specialiteter.

Det danske rejsebureau Spies er en del af Thomas Cook-koncernen, og nu kan op mod 900 bornholmere, der de kommende uger skal flyve med Spies på ferie fra øen, glæde sig til at blive bespist med blandt andet bornholmske specialiteter fra Casper Rønne-Hansens køkken.

Lørdag morgen rejser 212 fra Bornholms Lufthavn til Gran Canaria, næste fredag tager 212 til Mallorca, og 25. april sætter 212 andre kursen mod Rhodos. I maj flyver Spies-flyet til Split i Kroatien.

-Vi er rigtig glade for, at vi kan gengælde bornholmernes tillid til os ved at købe lokalt ind til vores flyvninger. Vi har sendt en masse udstyr til Rønne - udstyr, som Casper så vil anrette maden i, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

- Ikke altid de store
Casper Rønne-Hansen glæder sig også:

- Glædeligt, at det ikke altid er de store industrikøkkener, der får disse opgaver. Det er også med til at promote øens mange fine madspecialiteter – stor ros til Spies for at tænke lokalt, siger Casper Rønne-Hansen.

Menuen på flyvningerne ser således ud:

Hjemmelavet krydderskinke med æggestand og grønt
Æg med tomat
Bornholmsk spegepølse med løg og piment
God dansk skiveost, marmelade, Lurpak smør og hjemmelavet rugbrød og grovbolle, fremstillet af bornholmsk mel fra Valsemøllen
Bornholmsk verdensmesterost med hjemmelavet løgmarmelade og hjemmebagt knækbrød
Frisk udskåret frugt


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.154