23948sdkhjf

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Fastfoodkæden McDonald's vil åbne 20 nye restauranter i Danmark som led i en storstilet ekspansion i Norden.

Det oplyser burgerkæmpen i en pressemeddelelse.

I alt skal der efter planen åbne 100 nye, nordiske restauranter i løbet af de næste fem år - og 200 i løbet af de næste 10 år.

Udvidelsen bliver præsenteret godt et år efter at den engelske finansmand Guy Hands købte rettighederne til de 435 McDonald's-restauranter i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Siden overtagelsen har Hands og hans team brugt tiden på at lære det nordiske marked, selskaberne og franchisetagerne i de fire lande at kende. For nylig blev svenske Christer Åberg ansat som administrerende direktør i Norden, og med Åberg på plads er McDonald’s nu klar til accelerere planerne om ekspansion i de nordiske lande.

– Der har været en sund markedsvækst på tværs af alle landene, og vi ser et stort potentiale for vækst i alle de fire markeder i Norden. Vi er klar til at investere det, som er nødvendigt, for at kunne udnytte det potentiale. I dag betjener vi 150 millioner gæster hvert år i Norden, og målet er, at vi skal nå 200 millioner gæster om året, siger Christer Åberg .

5.000 nye medarbeidere
Totalt er målet altså, at McDonald’s i Norden skal vokse med 100 restauranter i løbet af de næste fem år og hele 200 i løbet af de næste 10 år. Dette betyder ifølge McDonald's op til 5 000 nye job i Norge, Sverige, Danmark og Finland, deraf op imod 1.000 i Danmark.

Opgradering
Samtidigt med åbningen af de nye restauranter vil virksomheden fortsætte med – i samarbejde med franchisetagerne – at investere i opgraderingerne af de nuværende restauranter. Det omfatter blandt andet opstilling af trykskærme, hvor kunderne selv taster deres mad-ønsker ind Desuden vil gæsterne i fremtiden også få mulighed for at få maden bragt til deres bord.

– McDonald’s i Danmark går en lys fremtid i møde, og jeg er meget glad for, at Guy Hands deler vores vækstambitioner. Vi har allerede opgraderet 59 af vores 88 restauranter og fortsætter den indsats for at give vores nuværende 170.000 daglige gæster den bedst mulige service, siger Joachim Knudsen, administrerende direktør hos McDonalds Danmark.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.188