23948sdkhjf

Kokke-legende lukker sin restaurant

Efter 28 år siger Den Fede Røde farvel - og på gensyn

Efter 28 år som køkkenchef og restauratør lukker Claus "Røde" Christensen på fredag Restaurant Gl. Mønt i København, oplyser han på sin hjemmeside.

Dermed er hans tid i branchen dog ikke forbi: Claus Christensen bliver fra midt i maj at finde på den nye køberhavnerrestaurant Salon, der åbner i de lokaler, som tidligere husede Le Sommelier.

Til Berlingske oplyser han, at spisekortet på Salon kommer til at være meget lig det, som indtil på fredag findes på Restaurant Gl. Mønt. Altså fransk inspireret mad om aftenen og mad med dansk islæt til frokost.

Han lader også forstå, at han bliver "Bamsen" på den nye restaurant.

- Det betyder, at det er mig, som bestemmer linjen. Jeg kommer til at svæve over de vise vande, fritaget fra at skulle beskæftige mig med regninger og lønninger og alt det pis. Jeg skal selvfølgelig lave mad, men jeg kommer ikke til at stå og pille løg, siger Claus Christensen til Berlingske.

På sin egen hjemmeside har Claus Christensen denne melding til sine fans:

Kære Skattebasser

Et gammelt ordsprog siger: Når en dør lukker sig, åbner sig en anden. Jeg har haft den store glæde og berigelse at have beværtet dejlige, søde og morsomme gæster på Restaurant Gl. Mønt siden 1990.

Og nu er det tid for mig til at lukke døren, og sætte et punktum for denne æra. Døren, der åbner sig for mig, er på en ny lokalitet.

Jeg flytter mig selv, mine visioner og ideer, og alt det jeg i mit lange liv har stået for, både gastronomisk og i forhold til kunst, bøger og klub, videre. “Salon”, tidligere “Le Sommelier” i Bredgade, bliver min nye base. Her fortsætter jeg min gastronomiske og kunstneristiske vision, og det bliver en fryd at gense jer alle her.

Kys, knus og store
bamsekram
Den Fede Røde
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.121