Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Med en kapitalindsprøjtning på 40 millioner kroner er den danske iværksætter Thor Angelo og hans virksomhed Orderyoyo klar til for alvor at indtage den europæiske takeaway-scene.

Det oplyser Vækstfonden, der sammen med de eksisterende investorer Seed Capital, Preben Damgaard og Jesper Johansen har skudt de mange nye kroner i projektet.

Orderyoyo har som erklæret mål at give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne ved at tilbyde dem egne digitale bestillings- og kundehånderingsløsninger. På den måde kan eksempelvis pizzeriaer slippe for at betale et gebyr til madportaler som Just Eat og Hungry.dk, hver gang en kunde bestiller mad.

Orderyoyo, der blev stiftet i 2014, har oplevet en betydelig vækst og tredoblede omsætningen fra 2016 til 2017, konstaterer Vækstfonden.

I dag er OrderYyoyo repræsenteret i Danmark, England, Irland og Tyskland med i alt over 2.000 takeaway-restauranter som kunder.

- Essensen af e-commerce er, at man skal eje sine kunder og sørge for, at de kommer tilbage igen og igen direkte til ens egen webshop. Alle de store takeaway-steder, såsom Dominos, har allerede udviklet egen onlinebestilling. Orderyoyo gør det muligt også for de små takeaway-restauranter at få deres eget setup og imødekomme kundernes ønske om onlinebestilling, siger direktør Thor Angelo.

- Langt hovedparten af takeaway-omsætningen hos mindre restauranter kommer fra lokale stamkunder, og her er der ikke brug for mellemmænd som madportaler. Hvis man vil bestille sin ugentlige eller månedlige pizza fra det lokale pizzeria, skal man naturligvis bestille direkte. Det er det, vi faciliterer, tilføjer han.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.257