26.178 besøgte Foodexpo

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

- Fantastisk god stemning i hallerne

Køkkenchefer, købmænd, konditorer, kantinemedarbejdere, slagtere og et væld af andre faggrupper med relation til fødevarebranchen strømmede i sidste uge til fødevaremessen Foodexpo i Herning. Ifølge arrangørerne besøgte i alt 26.178 fagfolk den tre dage lange messe, som bød på 10 haller med 571 udstillere, inspirerende trendzoner og nogle af landets mest prestigefulde fagkonkurrencer.

Ved den seneste Foodexpo for to år siden blev besøgstallet opgjort til 25.822.

Blandt gæsterne var den trestjernede Michelin-kok Rasmus Kofoed, som besøgte Foodexpo både søndag og mandag, og som var dommer ved konkurrencen Årets Kok 2018. Han var glad for at være tilbage på Nordens største fødevaremesse:

- Det var dejligt at være tilbage i Herning i trygge og venlige rammer. Det har været et par inspirerende dage, hvor jeg har mødtes med gode venner og kollegaer i branchen i vante omgivelser, siger Rasmus Kofoed, der selv vandt titlen som Årets Kok i 2003.

Også blandt udstillerne var der udpræget tilfredshed med messedagene.

- Niveauet på Foodexpo har været højt i år, og der har været en fantastisk god stemning i hallerne, både blandt udstillerne og blandt de besøgende. Foodexpo er en rigtig vigtig messe for os, fordi vi har mulighed for at fremvise vores nyheder, vores brede sortiment og vise, hvad vi kan i Tulip, siger Peter Guldager, der er såkaldt away from home-direktør hos Tulip.

- Vi bruger Foodexpo som et mødested til at gå i dialog med grossister, kunder og slutbrugere, og samtidig er det en rigtig god mulighed for at få ny inspiration og høre, hvad der rører sig i branchen, tilføjer han.

- Et godt mødelokale
Muligheden for at mødes og netværke var også en af de ting, som leverandøren af storkøkkener Bent Brandt fremhævede som en af Foodexpos stærke sider:

- På Foodexpo kan vi profilere os over for hele branchen, og vi kan få vist vores nyheder på en god måde. Det er et godt mødelokale, hvor vi kan møde alle de rigtige mennesker på få dage. Vi har set mange af dem, vi havde håbet på at se, så det har været meget positivt, siger Mikael Brandt, administrerende direktør hos Bent Brandt.

Tirsdag eftermiddag blev der sat punktum for fagkonkurrencerne på Foodexpo, da nogle af Nordens dygtigste kokke og tjenere kæmpede om de ærefulde titler som Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Her stod i alt 10 finalister fra Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland klar til at mestre det nordiske køkken og brillere ved finalebordene. I sidste ende løb Ola Wallin fra Sverige med den eftertragtede pris som Nordens Bedste Kok, mens prisen som Nordens Bedste Tjener gik til Christian Neve fra Danmark.

Foodexpo vender tilbage i MCH Messecenter Herning 22.-24. marts 2020.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

Send til en kollega

0.201