Gråsten Fjerkræ klar med nyt shop-i-shop-koncept

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Rykker i første omgang ind på Kgs. Nytorv

Når man besøger et sydeuropæisk marked, er der ofte masser af forretninger, som præsenterer en mangfoldighed af specialfjerkræ i interessante udskæringer. Man kan købe alt lige fra et enkelt lår til et bryst fra kyllinger, ænder og gæs.

Noget af den mangfoldighed forsøger Gråsten Fjerkræ nu at genskabe, når den sønderjyske fjerkrævirksomhed introducerer et shop-i-shop-koncept. Første gang som en del af det gastronomiske univers, som stormagasinet Magasin du Nord officielt åbnede fredag på Kgs. Nytorv i København.

- Vi vil tilbyde kunderne friskslagtede ferske varer, som er rettet mod både singler og mindre familier, siger bestyrelsesformand i Gråsten Fjerkræ Gunder P. Jensen.

Shop-i-shop-løsningen tager sit udgangspunkt i Gråsten Fjerkræs sønderjyske gårdbutik i Kværs. Udover at være en mindre detailforretning, er den centrum for firmaets udvikling af nye fjerkrævarianter.

Ikke kun københavnerne får mulighed for at møde det nye koncept. Den næste shop-i-shop fra Gråsten Fjerkræ er planlagt til åbning 1. maj i SuperBrugsen i Gråsten.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden samler sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Nyhedsbrev

Kokke-legende lukker sin restaurant

Online Avis Arkiv

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.132