23948sdkhjf

Danfoods udvider med afdeling i Aalborg

| Af Torben O. Andersen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Tyrkisk brødrepar har succes med cash & carry

Cash & carry.

Så enkelt kan det siges, og når man har megasucces med at føre det forholdsvis enkle forretningsprincip ud i virkelighedens verden, ja så venter million-omsætningen ganske enkelt på dig.

Det tyrkiske brødrepar Kenan og Aydin Bardakci har så at sige set "lyset" og med stor dedikation og målrettethed ført deres egen gode idé ud i livet, når det drejer sig om det fælles og indbringende arbejde som fødevaregrossister.

Der var såmænd ikke så langt fra tanke til handling, og i 2010 så deres egen virksomhed Danfoods dagens lys med hovedkontor, lager og butik i Herning. Dertil kommer en cash & carry-butik i Aarhus.

Professionelle køkkener
Indkøbschef Anders Skjølstrup Larsen, Danfoods, siger til aalborg:nu, at man nu ekspanderer igen og åbner en spritny cash & carry- afdeling og butik i Aalborg.

- Vi er i fuld gang med at etablere os i en bygning på Nibevej 48 i Aalborg, der tidligere husede en bilforretning, og vi satser på at kunne åbne lige før påske.

- Danfoods er en foodservice-distributør, der sælger fødevarer til professionelle køkkener, og vi er især specialiserede inden for fastfood-sektoren, oplyser Anders Skjølstrup Larsen og tilføjer, at man ikke sælger til private men kun til forretninger og virksomheder.

Han peger på, at det drejer sig om food-leverancer til f.eks. pizzeriaer, cafeer og restauranter.

- Og det er alt lige fra kød og ost til alle mulige former for tørvarer, forklarer han.

Det ny cash & carry-selvafhentningslager i Aalborg bliver på ca. 1000 kvadratmeter og har fra begyndelsen fem ansatte.

Imponerende vækst
Ifølge indkøbschefen fik virksomheden en såkaldt Gazelle-pris i 2017 som et synligt bevis på og anerkendelse af en ganske imponerende vækst.

Anders Skjølstrup Larsen:

- Vi omsatte for ikke mindre end ca. 100 millioner kroner i 2017, og vi tredoblede således omsætningen i perioden fra 2015 til 2017.

- Vi har ganske rigtigt vind i sejlene, og jeg tror, at det hænger sammen med, at vi er virkelig gode til at skære omkostningerne ned til et minimum.

- Desuden har vi en meget stor grad af leveringssikkerhed, og det er nogle parametre, som vægter særdeles højt hos vores kunder, pointerer indkøbschefen.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Farvel til gourmet, velkommen til mormormad

Badehotel i Blokhus skifter foie gras ud med skipperlabskovs

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Brødre klar med ny restaurant i Horsens

Nyhedsbrev

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Online Avis Arkiv

Kendt kok lancerer 150 nye fødevareprodukter

De første er efter planen klar til salg om få uger

Kendt Odense-restaurant konkurs

Årets Kok 2019: Jagten er i gang

Otte fynske rigmænd har købt Jensen ud af Jensens Bøfhus

Medie: Stifter Palle Skov Jensen er helt ude af sit livsværk efter 34 år

Det offentlige elsker økologisk foodservice

Erfaren køkkenchef skifter til Madkastellet

Han skal stå for virksomhedens eventcatering

- Domino's vil med 100 procents sikkerhed miste kunder

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Bil-kantine er base for mad ud af huset

Madkastellet lancerer kantiner uden ret meget kød

Markedet er klar til fleksitarkantiner, vurderer stifteren

Ægtepar laver italiensk cateringfirma

Foodservicebranchen vokser videre

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Send til en kollega

0.15