23948sdkhjf

Danfoods udvider med afdeling i Aalborg

| Af Torben O. Andersen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Tyrkisk brødrepar har succes med cash & carry

Cash & carry.

Så enkelt kan det siges, og når man har megasucces med at føre det forholdsvis enkle forretningsprincip ud i virkelighedens verden, ja så venter million-omsætningen ganske enkelt på dig.

Det tyrkiske brødrepar Kenan og Aydin Bardakci har så at sige set "lyset" og med stor dedikation og målrettethed ført deres egen gode idé ud i livet, når det drejer sig om det fælles og indbringende arbejde som fødevaregrossister.

Der var såmænd ikke så langt fra tanke til handling, og i 2010 så deres egen virksomhed Danfoods dagens lys med hovedkontor, lager og butik i Herning. Dertil kommer en cash & carry-butik i Aarhus.

Professionelle køkkener
Indkøbschef Anders Skjølstrup Larsen, Danfoods, siger til aalborg:nu, at man nu ekspanderer igen og åbner en spritny cash & carry- afdeling og butik i Aalborg.

- Vi er i fuld gang med at etablere os i en bygning på Nibevej 48 i Aalborg, der tidligere husede en bilforretning, og vi satser på at kunne åbne lige før påske.

- Danfoods er en foodservice-distributør, der sælger fødevarer til professionelle køkkener, og vi er især specialiserede inden for fastfood-sektoren, oplyser Anders Skjølstrup Larsen og tilføjer, at man ikke sælger til private men kun til forretninger og virksomheder.

Han peger på, at det drejer sig om food-leverancer til f.eks. pizzeriaer, cafeer og restauranter.

- Og det er alt lige fra kød og ost til alle mulige former for tørvarer, forklarer han.

Det ny cash & carry-selvafhentningslager i Aalborg bliver på ca. 1000 kvadratmeter og har fra begyndelsen fem ansatte.

Imponerende vækst
Ifølge indkøbschefen fik virksomheden en såkaldt Gazelle-pris i 2017 som et synligt bevis på og anerkendelse af en ganske imponerende vækst.

Anders Skjølstrup Larsen:

- Vi omsatte for ikke mindre end ca. 100 millioner kroner i 2017, og vi tredoblede således omsætningen i perioden fra 2015 til 2017.

- Vi har ganske rigtigt vind i sejlene, og jeg tror, at det hænger sammen med, at vi er virkelig gode til at skære omkostningerne ned til et minimum.

- Desuden har vi en meget stor grad af leveringssikkerhed, og det er nogle parametre, som vægter særdeles højt hos vores kunder, pointerer indkøbschefen.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Send til en kollega

0.175