23948sdkhjf

Nyt hotel får kæmperestaurant

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Sidste år lukkede 237 restauranter i hovedstadsområdet, 90 procent flere end for to år siden, viser tal fra Danmarks Statistik. Det skriver Stand By.

På landsplan krakkede sidste år samlet 409 restauranter. Men de barske tal får ikke Scandic Hotels til at trække følehornene til sig med kædens plan om at lave en stor restaurant på sit kommende hotel i Kødbyen i København. Når hotellet åbner i starten af september i år bliver det ikke mindst med fokus på en stor restaurant med plads til 240 gæster, herunder i cafedelen.

På årsplan forventer Søren Faerber, driftsdirektør for Scandics foreløbig 11 hoteller Øst for Storebælt, at køkkenet i Scandic Hotel Kødbyen årligt vil servere mad til 175.000 morgenmadsgæster og til over 100.000 gæster til frokost og middag, herunder a la carte, konference og banket.

- Vores restauranter i Kødbyen og på vores kommende Falkoner-hotel på Frederiksberg, der åbner næste år, kommer til at fungere som selvstændige og adskilte enheder, tilpasset det miljø, de skal fungere og konkurrere i. I Kødbyen vil gæsterne gå direkte ind i restaurantmiljøet og derefter komme frem til hotellets reception, siger Søren Faerber, der tidligere i otte år var Food & Beverage-direktør for Scandic Danmark, til standby.dk.

klaus

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.185