Nyt hotel får kæmperestaurant

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Sidste år lukkede 237 restauranter i hovedstadsområdet, 90 procent flere end for to år siden, viser tal fra Danmarks Statistik. Det skriver Stand By.

På landsplan krakkede sidste år samlet 409 restauranter. Men de barske tal får ikke Scandic Hotels til at trække følehornene til sig med kædens plan om at lave en stor restaurant på sit kommende hotel i Kødbyen i København. Når hotellet åbner i starten af september i år bliver det ikke mindst med fokus på en stor restaurant med plads til 240 gæster, herunder i cafedelen.

På årsplan forventer Søren Faerber, driftsdirektør for Scandics foreløbig 11 hoteller Øst for Storebælt, at køkkenet i Scandic Hotel Kødbyen årligt vil servere mad til 175.000 morgenmadsgæster og til over 100.000 gæster til frokost og middag, herunder a la carte, konference og banket.

- Vores restauranter i Kødbyen og på vores kommende Falkoner-hotel på Frederiksberg, der åbner næste år, kommer til at fungere som selvstændige og adskilte enheder, tilpasset det miljø, de skal fungere og konkurrere i. I Kødbyen vil gæsterne gå direkte ind i restaurantmiljøet og derefter komme frem til hotellets reception, siger Søren Faerber, der tidligere i otte år var Food & Beverage-direktør for Scandic Danmark, til standby.dk.

klaus



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.202