23948sdkhjf

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Det var en stolt Lasse Zacho Andersen, der kunne vende hjem til sin læreplads, Støvlet Katrines Hus i Sorø, og fortælle, at han var blevet nr. 1 i DM i Skills for kokkeelever.

Nyheden var løbet i forvejen, og Støvlet Katrines Hus havde da også champagneflaskerne klar, da Lasse ankom til sin læreplads.

- Det er rigtig fedt at blive bekræftet i, at man er dygtig til sit arbejde og få en sådan anerkendelse. Det giver en blod på tanden til at lære mere og blive endnu bedre, siger den 22-årige Lasse Zacho Andersen.

Det at lave mad har dog ikke altid været en karrierevej for danmarks­mesteren.

- Jeg startede på gymnasiet, og efter halvandet år fandt jeg ud af, at det boglige fangede mig ikke så meget mere. Så kastede jeg mig ud i det, blev optaget på kokkeskolen i Slagelse og fik læreplads på Støvlet Katrines Hus. Jeg kunne bare mærke fra dag ét af, at det var noget, jeg har lyst til og begyndte at give den gas med, siger han.

Han er netop blevet færdig med sin kokkeuddannelsen på Kokkeskolen ZBC i Slagelse. Herefter har den unge og lovende kok fået fast ansættelse som souschef hos Støvlet Katrines Hus i Sorø.

Dommerne til Skills for kokkeelever var Kristoffer Ringsing, Restaurant Ti Trin Ned, Tommy Jespersen, Falsled Kro og Flemming Høyer fra Compass Group.

Nr. 2 blev Marc Kaalund fra Silkeborg, som har læreplads hos Fru Larsen, der ligger i Laurbjerg ved Langå.





Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.118