23948sdkhjf

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Det var en stolt Lasse Zacho Andersen, der kunne vende hjem til sin læreplads, Støvlet Katrines Hus i Sorø, og fortælle, at han var blevet nr. 1 i DM i Skills for kokkeelever.

Nyheden var løbet i forvejen, og Støvlet Katrines Hus havde da også champagneflaskerne klar, da Lasse ankom til sin læreplads.

- Det er rigtig fedt at blive bekræftet i, at man er dygtig til sit arbejde og få en sådan anerkendelse. Det giver en blod på tanden til at lære mere og blive endnu bedre, siger den 22-årige Lasse Zacho Andersen.

Det at lave mad har dog ikke altid været en karrierevej for danmarks­mesteren.

- Jeg startede på gymnasiet, og efter halvandet år fandt jeg ud af, at det boglige fangede mig ikke så meget mere. Så kastede jeg mig ud i det, blev optaget på kokkeskolen i Slagelse og fik læreplads på Støvlet Katrines Hus. Jeg kunne bare mærke fra dag ét af, at det var noget, jeg har lyst til og begyndte at give den gas med, siger han.

Han er netop blevet færdig med sin kokkeuddannelsen på Kokkeskolen ZBC i Slagelse. Herefter har den unge og lovende kok fået fast ansættelse som souschef hos Støvlet Katrines Hus i Sorø.

Dommerne til Skills for kokkeelever var Kristoffer Ringsing, Restaurant Ti Trin Ned, Tommy Jespersen, Falsled Kro og Flemming Høyer fra Compass Group.

Nr. 2 blev Marc Kaalund fra Silkeborg, som har læreplads hos Fru Larsen, der ligger i Laurbjerg ved Langå.







Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.177