Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Det var en stolt Lasse Zacho Andersen, der kunne vende hjem til sin læreplads, Støvlet Katrines Hus i Sorø, og fortælle, at han var blevet nr. 1 i DM i Skills for kokkeelever.

Nyheden var løbet i forvejen, og Støvlet Katrines Hus havde da også champagneflaskerne klar, da Lasse ankom til sin læreplads.

- Det er rigtig fedt at blive bekræftet i, at man er dygtig til sit arbejde og få en sådan anerkendelse. Det giver en blod på tanden til at lære mere og blive endnu bedre, siger den 22-årige Lasse Zacho Andersen.

Det at lave mad har dog ikke altid været en karrierevej for danmarks­mesteren.

- Jeg startede på gymnasiet, og efter halvandet år fandt jeg ud af, at det boglige fangede mig ikke så meget mere. Så kastede jeg mig ud i det, blev optaget på kokkeskolen i Slagelse og fik læreplads på Støvlet Katrines Hus. Jeg kunne bare mærke fra dag ét af, at det var noget, jeg har lyst til og begyndte at give den gas med, siger han.

Han er netop blevet færdig med sin kokkeuddannelsen på Kokkeskolen ZBC i Slagelse. Herefter har den unge og lovende kok fået fast ansættelse som souschef hos Støvlet Katrines Hus i Sorø.

Dommerne til Skills for kokkeelever var Kristoffer Ringsing, Restaurant Ti Trin Ned, Tommy Jespersen, Falsled Kro og Flemming Høyer fra Compass Group.

Nr. 2 blev Marc Kaalund fra Silkeborg, som har læreplads hos Fru Larsen, der ligger i Laurbjerg ved Langå.







Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.151