23948sdkhjf

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Catering Danmark skal levere meget af den nye færdigmad

Sidste år købte Coop halvdelen af Catering Danmark, og med købet bliver foodservice­ integreret endnu mere i Kvickly, Super-Brugsen og DagliBrugsen.

Rent konkret sker der det, at Coop-butikkerne udvider sine afdelinger for færdigmad med måltider til både morgen og frokost. De nye afdelinger får navnet Måltidsmarked 2:0 og bliver indført i over 400 Coop­butikker.

Om morgenen vil der blive udbudt takeaway-mad som f.eks. rawgrød, rugbrødsboller, palæobrød, bagels, drikkeyoghurt, skyr og yoghurt med toppings. Til svarende vil der til frokost bliver serveret sandwich, wraps, pastasalater, proteinsalater og forskellige måltids­salater.

Hertil kommer et udvalg af snacks, f.eks. snack­gulerødder, tapas, udskåret frugt og kokosnød. Med hensyn til drikkevarer vil udbuddet omfatte, ingefær­shots, vand, smoothies, kaffe og te.

Baggrunden er, at danskernes daglige spisevaner er under hastig forandring. Stadig flere køber færdigmad i løbet af dagen, som de spiser, mens de er på farten.

En anden ting er, at konkurrencen blandt supermarkederne er meget hård - og der er penge at tjene ved at gå ind på foodservicemarkedet og sælge mad ud af huset.

- Med det nye tiltag vil vi have en større del af foodservicemarkedet ved at tilbyde kvalitetsprodukter til fornuftige priser, siger kategorichef Heidi Steen, Coop.

En ny undersøgelse fra Coop Analyse viser, at 42 procent køber morgenmad på farten mindst en gang om måneden, heraf 15 procent mindst en gang om ugen. Undersøgelsen viser også, at 55 procent køber frokost på farten mindst en gang om måneden, heraf 15 procent mindst en gang om ugen.

Catering Danmark skal levere 15 ud af de 23 frokostløsninger i frokostsortimentet.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.168