23948sdkhjf

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Catering Danmark skal levere meget af den nye færdigmad

Sidste år købte Coop halvdelen af Catering Danmark, og med købet bliver foodservice­ integreret endnu mere i Kvickly, Super-Brugsen og DagliBrugsen.

Rent konkret sker der det, at Coop-butikkerne udvider sine afdelinger for færdigmad med måltider til både morgen og frokost. De nye afdelinger får navnet Måltidsmarked 2:0 og bliver indført i over 400 Coop­butikker.

Om morgenen vil der blive udbudt takeaway-mad som f.eks. rawgrød, rugbrødsboller, palæobrød, bagels, drikkeyoghurt, skyr og yoghurt med toppings. Til svarende vil der til frokost bliver serveret sandwich, wraps, pastasalater, proteinsalater og forskellige måltids­salater.

Hertil kommer et udvalg af snacks, f.eks. snack­gulerødder, tapas, udskåret frugt og kokosnød. Med hensyn til drikkevarer vil udbuddet omfatte, ingefær­shots, vand, smoothies, kaffe og te.

Baggrunden er, at danskernes daglige spisevaner er under hastig forandring. Stadig flere køber færdigmad i løbet af dagen, som de spiser, mens de er på farten.

En anden ting er, at konkurrencen blandt supermarkederne er meget hård - og der er penge at tjene ved at gå ind på foodservicemarkedet og sælge mad ud af huset.

- Med det nye tiltag vil vi have en større del af foodservicemarkedet ved at tilbyde kvalitetsprodukter til fornuftige priser, siger kategorichef Heidi Steen, Coop.

En ny undersøgelse fra Coop Analyse viser, at 42 procent køber morgenmad på farten mindst en gang om måneden, heraf 15 procent mindst en gang om ugen. Undersøgelsen viser også, at 55 procent køber frokost på farten mindst en gang om måneden, heraf 15 procent mindst en gang om ugen.

Catering Danmark skal levere 15 ud af de 23 frokostløsninger i frokostsortimentet.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.113