Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Et enkelt køkken bliver ikke åbnet til at begynde med

På det tidligere værtshus Heidis Bier Bar i Vejle er en håndfuld restauratører nu ved at gøre klar til at være en del af Street Food Vejle, der åbner 21. marts.

Stedet indeholder seks køkkener, men ejendommens ejer, Heinrich Schrøder, har i første omgang kun lejet ud til fem madboder, skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Jeg har valgt at lade en enkelt af boderne stå åben. Det er et lille køkken til enten tapas, en kaffebar eller noget tredje. Men vi kender ikke behovet for siddepladser, og derfor bruger vi i første omgang pladsen til borde og stole, siger Heinrich Schrøder til avisen. Han forventer at få plads til mindst 120 siddende gæster plus op imod 60 stående ved vægborde.

De kommende streetfood-boder i Vejle er "Indish" med autentisk indisk mad, "Mohira" der serverer tacos og andre mexicanske og sydamerikanske retter, det vietnamesiske køkken i "MOW - Meals on Wheels", "det tyrkiske køkken "Otto's" samt "Industriens Gadekøkken", som Heinrich Schrøder selv er medejer af. Sidstnævnte, der serverer mad inspireret af de amerikanske sydstater, bliver en lille "filial" af Madindustrien, som Heinrich Schrøder i forvejen driver i Vejle.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.132