Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Et enkelt køkken bliver ikke åbnet til at begynde med

På det tidligere værtshus Heidis Bier Bar i Vejle er en håndfuld restauratører nu ved at gøre klar til at være en del af Street Food Vejle, der åbner 21. marts.

Stedet indeholder seks køkkener, men ejendommens ejer, Heinrich Schrøder, har i første omgang kun lejet ud til fem madboder, skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Jeg har valgt at lade en enkelt af boderne stå åben. Det er et lille køkken til enten tapas, en kaffebar eller noget tredje. Men vi kender ikke behovet for siddepladser, og derfor bruger vi i første omgang pladsen til borde og stole, siger Heinrich Schrøder til avisen. Han forventer at få plads til mindst 120 siddende gæster plus op imod 60 stående ved vægborde.

De kommende streetfood-boder i Vejle er "Indish" med autentisk indisk mad, "Mohira" der serverer tacos og andre mexicanske og sydamerikanske retter, det vietnamesiske køkken i "MOW - Meals on Wheels", "det tyrkiske køkken "Otto's" samt "Industriens Gadekøkken", som Heinrich Schrøder selv er medejer af. Sidstnævnte, der serverer mad inspireret af de amerikanske sydstater, bliver en lille "filial" af Madindustrien, som Heinrich Schrøder i forvejen driver i Vejle.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Nyhedsbrev

Just Eat vil også levere morgenmad

Online Avis Arkiv

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.224