Jysk cateringfirma udvider med firmafrokoster

Efter fem år med selskabsmad tager Gastro 13 et nyt skridt

Efter fem år med cateringvirksomheden Gastro 13, der leverer mad til fester og selskaber i Herning-området, har indehaver Nicolaj Lauersen udvidet med søstervirksomheden Gastro 18.

Nyskabelsen vil levere frokostordninger til lokale virksomheder, og det bliver med endnu en Nicolaj som medejer: Vennen Nicolaj Vestergaard, der de seneste par år har været ansat i køkkenet hos Gastro 13, er nu medejer af Gastro 18.

Efter kun at have eksisteret i få uger leverer Gastro 18 frokost til cirka 150 mennesker om dagen. Målet er at ramme op imod 350 kuverter inden årets udgang, fortæller Nicolaj Lauersen til Food Supply.

- Vi vil gerne ligge i det leje, da vi så også kan opretholde en god kvalitet. Det er nok der, det glipper for mange, efter min mening: Mange frokostvirksomheder tager vildt store mængder ind, og det går bare ud over kvaliteten.

- Så vil vi hellere skrive virksomheder på venteliste, og så kan vi kontakte dem, hvis en af vores nuværende kunder ønsker en ny frokostleverandør, konstaterer han.

Nicolaj Lauersen etablerede Gastro 13 i 2013 - deraf navnet - som en sidegesjæft til sit fuldtidsjob som kok hos en anden virksomhed, der også laver mad ud af huset.

- Jeg valgte også navnet, fordi en masse folk påstår at man ikke kan hedde noget med 13, da det bringer ulykke. Der er jeg tilpas “modsat” og tænker, at det selvfølgelig ikke bringer ulykke, siger han.

- Nu gør vi det
Om baggrunden for Gastro 18 forklarer Nicolaj Lauersen:

- En del erhvervskunder har gennem årene spurgt, om vi ikke ville lave frokostordninger, men vi så det egentlig lidt som en luksus, at vi kunne være fri for at skulle lave frokoster, hvor hver en krone skal vendes og drejes. Men efterhånden som vi nu har helt styr på Gastro 13 tænkte jeg, at det kunne være, at vi skulle gøre noget ved alle forespørgslerne vedrørende frokostordninger.

- Vi har valgt at kalde det Gastro 18, da vi er startet her i 2018, og fordi vi gerne ville fortælle, at det var os fra Gastro 13, der står bag. Men også for at fortælle, at det er et helt andet segment og en helt anden type mad. Vi kan selvfølgelig ikke kan tilbyde det samme i Gastro 18, hvor en frokost koster cirka 55 kroner plus moms, som vi kan i Gastro 13, hvor vi typisk tager 300-350 kroner pr. kuvert.

Til arbejdet i Gastro 18 har venneparret foreløbig hyret en chauffør og en kok. Med sidstnævnte til at stå for anretningerne er det planen, at Nicolaj Vestergaard skal koncentrere sig om regnskaberne og indkøbsdelen i Gastro 18.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

International rådgivning på højt niveau

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.209