23948sdkhjf

Jysk cateringfirma udvider med firmafrokoster

Efter fem år med selskabsmad tager Gastro 13 et nyt skridt

Efter fem år med cateringvirksomheden Gastro 13, der leverer mad til fester og selskaber i Herning-området, har indehaver Nicolaj Lauersen udvidet med søstervirksomheden Gastro 18.

Nyskabelsen vil levere frokostordninger til lokale virksomheder, og det bliver med endnu en Nicolaj som medejer: Vennen Nicolaj Vestergaard, der de seneste par år har været ansat i køkkenet hos Gastro 13, er nu medejer af Gastro 18.

Efter kun at have eksisteret i få uger leverer Gastro 18 frokost til cirka 150 mennesker om dagen. Målet er at ramme op imod 350 kuverter inden årets udgang, fortæller Nicolaj Lauersen til Food Supply.

- Vi vil gerne ligge i det leje, da vi så også kan opretholde en god kvalitet. Det er nok der, det glipper for mange, efter min mening: Mange frokostvirksomheder tager vildt store mængder ind, og det går bare ud over kvaliteten.

- Så vil vi hellere skrive virksomheder på venteliste, og så kan vi kontakte dem, hvis en af vores nuværende kunder ønsker en ny frokostleverandør, konstaterer han.

Nicolaj Lauersen etablerede Gastro 13 i 2013 - deraf navnet - som en sidegesjæft til sit fuldtidsjob som kok hos en anden virksomhed, der også laver mad ud af huset.

- Jeg valgte også navnet, fordi en masse folk påstår at man ikke kan hedde noget med 13, da det bringer ulykke. Der er jeg tilpas “modsat” og tænker, at det selvfølgelig ikke bringer ulykke, siger han.

- Nu gør vi det
Om baggrunden for Gastro 18 forklarer Nicolaj Lauersen:

- En del erhvervskunder har gennem årene spurgt, om vi ikke ville lave frokostordninger, men vi så det egentlig lidt som en luksus, at vi kunne være fri for at skulle lave frokoster, hvor hver en krone skal vendes og drejes. Men efterhånden som vi nu har helt styr på Gastro 13 tænkte jeg, at det kunne være, at vi skulle gøre noget ved alle forespørgslerne vedrørende frokostordninger.

- Vi har valgt at kalde det Gastro 18, da vi er startet her i 2018, og fordi vi gerne ville fortælle, at det var os fra Gastro 13, der står bag. Men også for at fortælle, at det er et helt andet segment og en helt anden type mad. Vi kan selvfølgelig ikke kan tilbyde det samme i Gastro 18, hvor en frokost koster cirka 55 kroner plus moms, som vi kan i Gastro 13, hvor vi typisk tager 300-350 kroner pr. kuvert.

Til arbejdet i Gastro 18 har venneparret foreløbig hyret en chauffør og en kok. Med sidstnævnte til at stå for anretningerne er det planen, at Nicolaj Vestergaard skal koncentrere sig om regnskaberne og indkøbsdelen i Gastro 18.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.176