23948sdkhjf

Bobbabella er den gastronomiske grillbar

| Af Klaus Hansen, Foto: Christoffer Anais Sandager | Tip redaktionen om en historie

Erfarne Michelin-folk griber sagen anderledes an

Kan en moderne grillbar med pomfritter, burgere og shawarma få en Michelin-stjerne? Næppe - og det er da heller ikke meningen med den nye grillbar Bobbabella, på trods af at det er erfarne Michelin-folk, der står bag grillbaren.

Folkene bag Michelin-restauranten Kadeau havde gode minder fra deres barndoms grillbar på Bornholm - og ville gerne genskabe en grillbar, der dog skulle være skruet lidt anderledes sammen. Deres bud på en nyfortolket grillbar skulle fokusere på friskhed og højeste gastronomiske kvalitet, hvor alt skulle laves fra bunden.

Ligeledes skulle den nye grillbar også appellere til børnene, så de kunne gå på grillbar med de voksne. Præcis som Kadeau-drengene gjorde det i sin tid med deres forældre.

Alt laves fra bunden 
Efter lang tids overvejelser og udvikling af recepter m.v. er deres grillbar nu blevet en realitet.

Den findes i Tivolis Food Hall i København og giver grillbar- og fastfood-begrebet en helt ny dimension. Køkkenchefen på gastro-grillbaren hedder Nico Danielsen, og han fortæller:

- I Bobbabella satser vi på høj gastronomisk kvalitet, og derfor laver vi alt fra bunden af. Det være sig shawarmakødet, mayonnaise, dressinger og dips. På den måde får vore kunder en helt anden spiseoplevelse end på en tradi­tionel grillbar, hvor stort set alt er halvfabrikata og fremstillet af store industri­virksomheder. Når vi laver vore produkter helt fra bunden af, så har vi 100 % styr på hele fremstillings­processen og smagen af det færdige produkt. Smagen er præcis, som vi ønsker den.

Der er ikke mange shawarma-steder, som laver deres shawarma-spyd helt fra bunden af. Spyddene leveres typisk færdigfremstillede, dybfrosne og lige til at sætte på den roterende grill.

Hos Bobbabella er sagen anderledes. Michelin-drengene laver deres shawarma helt fra bunden af. Kødet er nøje udvalgt fra en fynsk slagter, BF Ox, og lidt utraditionelt er det kødstykker af dansk lam og dansk kylling, der lagvis sættes på spyddet. 
 






Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.547