Bobbabella er den gastronomiske grillbar

| Af Klaus Hansen, Foto: Christoffer Anais Sandager | Tip redaktionen om en historie

Erfarne Michelin-folk griber sagen anderledes an

Kan en moderne grillbar med pomfritter, burgere og shawarma få en Michelin-stjerne? Næppe - og det er da heller ikke meningen med den nye grillbar Bobbabella, på trods af at det er erfarne Michelin-folk, der står bag grillbaren.

Folkene bag Michelin-restauranten Kadeau havde gode minder fra deres barndoms grillbar på Bornholm - og ville gerne genskabe en grillbar, der dog skulle være skruet lidt anderledes sammen. Deres bud på en nyfortolket grillbar skulle fokusere på friskhed og højeste gastronomiske kvalitet, hvor alt skulle laves fra bunden.

Ligeledes skulle den nye grillbar også appellere til børnene, så de kunne gå på grillbar med de voksne. Præcis som Kadeau-drengene gjorde det i sin tid med deres forældre.

Alt laves fra bunden 
Efter lang tids overvejelser og udvikling af recepter m.v. er deres grillbar nu blevet en realitet.

Den findes i Tivolis Food Hall i København og giver grillbar- og fastfood-begrebet en helt ny dimension. Køkkenchefen på gastro-grillbaren hedder Nico Danielsen, og han fortæller:

- I Bobbabella satser vi på høj gastronomisk kvalitet, og derfor laver vi alt fra bunden af. Det være sig shawarmakødet, mayonnaise, dressinger og dips. På den måde får vore kunder en helt anden spiseoplevelse end på en tradi­tionel grillbar, hvor stort set alt er halvfabrikata og fremstillet af store industri­virksomheder. Når vi laver vore produkter helt fra bunden af, så har vi 100 % styr på hele fremstillings­processen og smagen af det færdige produkt. Smagen er præcis, som vi ønsker den.

Der er ikke mange shawarma-steder, som laver deres shawarma-spyd helt fra bunden af. Spyddene leveres typisk færdigfremstillede, dybfrosne og lige til at sætte på den roterende grill.

Hos Bobbabella er sagen anderledes. Michelin-drengene laver deres shawarma helt fra bunden af. Kødet er nøje udvalgt fra en fynsk slagter, BF Ox, og lidt utraditionelt er det kødstykker af dansk lam og dansk kylling, der lagvis sættes på spyddet. 
 








Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

International rådgivning på højt niveau

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.187