Ny kantine-aktør i voldsom vækst

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Det er gået stærkt for Food By Coor, der blev etableret som selvstændig division under facility management-virksomheden Coor for blot 2½ år siden.

På trods af den korte tid på markedet har Food by Coor allerede stor succes og vinder igen og igen nye kantinekontrakter. Food By Coor driver nu 50 kantiner, og alene i 2017 åbnede virksomheden 17 nye kantiner.

Udvidelse af kantinedriften til uddannelsesinstitutioner blev først indledt i 2016, og derfor kom det som en positiv overraskelse, at Food by Coor sidste år vandt Kantine­prisen i kategorien "Uddannelsessteder" for kantinen på UCC Campus Nordsjælland. 

- Det er en stor anerkendelse af vores arbejde - især når man tager i betragtning, at vi er relativt nye på markedet. Her har Kantineprisen bidraget til at bekræfte os i, at det er den rigtige retning, vi har valgt at gå - og at vores koncept med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed holder, siger Søren Kanne, der er divisionschef for Food by Coor.

Ifølge Søren Kanne har teamindsatsen med køkkenchef Kasper B. Andersen i spidsen men også det tætte partnerskab med UCC Campus Nordsjælland været afgørende for anerkendelsen.

- Vi havde ikke vundet prisen uden UCCs kriterier for kvalitet og smag og ønske om konstant at udfordre de unges madforståelse og mad-mod, der ligger helt i tråd med Food by Coors DNA. Det har sat vores ambitions­niveau højt - og i år er målet at opgradere kantinens økologiske bronzemærke til et sølvmærke, siger han.

Tillid skaber resultater 
Kantineprisen er ifølge Søren Kanne et tegn på, at Food by Coors forretningskoncept og driftsfilosofi opfylder de krav, der er til en professionel udbyder af fødevarer.

En anden del af Food by Coors driftsfilosofi, der skaber de gode resultater, er den tillidsbaserede tilgang til de enkelte kantiners ledelse og medarbejdere.

- Vores forretningskoncept er bl.a. bygget op på ideen om at skabe så frie rammer som muligt for de enkelte kantiner, så køkkenchefen har frie hænder til at drive sin egen kantine. Vi uddelegerer ansvaret til køkkenchefen, som selv driver kantinen og er ansvarlig for alt lige fra planlægning af ugemenuer over ledelse til indkøb af varer, fortæller Søren Kanne.

Han understreger samtidig, at Food by Coors fokus på, at medarbejderne trives med dét, de laver, er afgørende for Food by Coors vækst og forlængelse af eksisterende kantinekontrakter.

- Vi tror på, at det er mennesket bag servicen, der gør forskellen. Passion for dét, man laver er altafgørende. Derfor arbejder vi i hele koncernen ud fra at matche de rigtige medarbejdere på de rigtige pladser. Ved at sætte det rigtige team ind sikrer vi høj faglighed, kvalitet og passion i arbejdet. Dermed skaber vi bedre oplevelser for brugerne og bedre resultater for kunderne.

Food By Coor vægter også økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd højt. F.eks. har man netop indgået en samarbejdsaftale med en slagter, der er imod transport af levende dyr. Derfor tager slagteren selv ud og slagter dyrene på gården, så de ikke skal udsættes for stressende transport til slagteriet. 



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

International rådgivning på højt niveau

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.208