23948sdkhjf

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Det er gået stærkt for Food By Coor, der blev etableret som selvstændig division under facility management-virksomheden Coor for blot 2½ år siden.

På trods af den korte tid på markedet har Food by Coor allerede stor succes og vinder igen og igen nye kantinekontrakter. Food By Coor driver nu 50 kantiner, og alene i 2017 åbnede virksomheden 17 nye kantiner.

Udvidelse af kantinedriften til uddannelsesinstitutioner blev først indledt i 2016, og derfor kom det som en positiv overraskelse, at Food by Coor sidste år vandt Kantine­prisen i kategorien "Uddannelsessteder" for kantinen på UCC Campus Nordsjælland. 

- Det er en stor anerkendelse af vores arbejde - især når man tager i betragtning, at vi er relativt nye på markedet. Her har Kantineprisen bidraget til at bekræfte os i, at det er den rigtige retning, vi har valgt at gå - og at vores koncept med fokus på kvalitet, smag og bæredygtighed holder, siger Søren Kanne, der er divisionschef for Food by Coor.

Ifølge Søren Kanne har teamindsatsen med køkkenchef Kasper B. Andersen i spidsen men også det tætte partnerskab med UCC Campus Nordsjælland været afgørende for anerkendelsen.

- Vi havde ikke vundet prisen uden UCCs kriterier for kvalitet og smag og ønske om konstant at udfordre de unges madforståelse og mad-mod, der ligger helt i tråd med Food by Coors DNA. Det har sat vores ambitions­niveau højt - og i år er målet at opgradere kantinens økologiske bronzemærke til et sølvmærke, siger han.

Tillid skaber resultater 
Kantineprisen er ifølge Søren Kanne et tegn på, at Food by Coors forretningskoncept og driftsfilosofi opfylder de krav, der er til en professionel udbyder af fødevarer.

En anden del af Food by Coors driftsfilosofi, der skaber de gode resultater, er den tillidsbaserede tilgang til de enkelte kantiners ledelse og medarbejdere.

- Vores forretningskoncept er bl.a. bygget op på ideen om at skabe så frie rammer som muligt for de enkelte kantiner, så køkkenchefen har frie hænder til at drive sin egen kantine. Vi uddelegerer ansvaret til køkkenchefen, som selv driver kantinen og er ansvarlig for alt lige fra planlægning af ugemenuer over ledelse til indkøb af varer, fortæller Søren Kanne.

Han understreger samtidig, at Food by Coors fokus på, at medarbejderne trives med dét, de laver, er afgørende for Food by Coors vækst og forlængelse af eksisterende kantinekontrakter.

- Vi tror på, at det er mennesket bag servicen, der gør forskellen. Passion for dét, man laver er altafgørende. Derfor arbejder vi i hele koncernen ud fra at matche de rigtige medarbejdere på de rigtige pladser. Ved at sætte det rigtige team ind sikrer vi høj faglighed, kvalitet og passion i arbejdet. Dermed skaber vi bedre oplevelser for brugerne og bedre resultater for kunderne.

Food By Coor vægter også økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd højt. F.eks. har man netop indgået en samarbejdsaftale med en slagter, der er imod transport af levende dyr. Derfor tager slagteren selv ud og slagter dyrene på gården, så de ikke skal udsættes for stressende transport til slagteriet. 

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.21