23948sdkhjf

Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Cateringkæmpen Hørkram Foodservice i Sorø er blevet endnu større - virksomheden har netop indviet et byggeri, som har fordoblet arealet til nu 62.000 kvadratmeter under tag.

De 32.000 nye kvadratmeter har kostet 430 millioner kroner - og med udvidelsen bliver der brug for og plads til cirka 200 nye medarbejdere frem mod år 2022, skriver TV Øst på sin hjemmeside.

De seneste år er der blevet ansat omkring 40 om året, en udvikling, som følge Hørkram altså skal fortsætte. Der er nu cirka 600 ansatte, og de skal efter planen være blevet til omkring 800 om fire år.

Udvidelsen indeholder blandt andet ny plads til fiskeopskæring, et større nonfood-lager og mere plads til frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration.

Centerdirektør Claus Bredvig oplyser til tv-stationen, at Hørkram allerede har sikret sig muligheder for at bygge igen, hvis det bliver nødvendigt:

- Vi har købt otte hektar af den jord, der grænser op til os af Sorø Kommune, og så må vi bare se, hvad vi kan komme frem til, siger han.

Hørkram Foodservice har også et center på 30.000 kvadratmeter i Aarhus. Virksomhedens 2016-regnskab viste et samlet overskud på 91,1 millioner kroner ud af en nettoomsætning på 2,65 milliarder kroner.

De tyske ejere har ambitioner om, at omsætningen i løbet af få år skal op på 3,6 milliarder.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.111