Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Cateringkæmpen Hørkram Foodservice i Sorø er blevet endnu større - virksomheden har netop indviet et byggeri, som har fordoblet arealet til nu 62.000 kvadratmeter under tag.

De 32.000 nye kvadratmeter har kostet 430 millioner kroner - og med udvidelsen bliver der brug for og plads til cirka 200 nye medarbejdere frem mod år 2022, skriver TV Øst på sin hjemmeside.

De seneste år er der blevet ansat omkring 40 om året, en udvikling, som følge Hørkram altså skal fortsætte. Der er nu cirka 600 ansatte, og de skal efter planen være blevet til omkring 800 om fire år.

Udvidelsen indeholder blandt andet ny plads til fiskeopskæring, et større nonfood-lager og mere plads til frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration.

Centerdirektør Claus Bredvig oplyser til tv-stationen, at Hørkram allerede har sikret sig muligheder for at bygge igen, hvis det bliver nødvendigt:

- Vi har købt otte hektar af den jord, der grænser op til os af Sorø Kommune, og så må vi bare se, hvad vi kan komme frem til, siger han.

Hørkram Foodservice har også et center på 30.000 kvadratmeter i Aarhus. Virksomhedens 2016-regnskab viste et samlet overskud på 91,1 millioner kroner ud af en nettoomsætning på 2,65 milliarder kroner.

De tyske ejere har ambitioner om, at omsætningen i løbet af få år skal op på 3,6 milliarder.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Foodservice: Vi tager pulsen på de seneste trends

Fremtidsforsker ser på det konstant voksende marked

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Jelling Naturkød går på jagt efter motorvejskunder

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

Kantiner og køkkener kan igen få hæder

Rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter

Nyhedsbrev

Lærer vil lave endnu mere mad

Private dining udfordrer restauranter

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

Catering-firmaer klar med nye kalve

Elbokøkkenet sætter nye måltider på menuen

Tre-årigt projekt har fokus på kost til småtspisende borgere i eget hjem

Randers har succes med demensvenlige restaurantbesøg

I foråret åbner tre lokale restauranter dørene for nye middagsarrangementer

Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Scandic har fundet ny Food & Beverage-direktør

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Kæmpestor økologimesse i Nürnberg

Nyt restaurationskoncept er kommet til København

Vapiano har ikke tjenere og serveringspersonale

BC Catering klar til stor udvidelse

Hospitalskøkken skal lave 1.200 tons mad helt fra bunden

Grillfætter Catering gør klar til at åbne

Københavns Madhus vinder millionprojekter

Endnu flere køkkener skal have endnu mere økologi

Horsens: Mad skal spises - ikke smides i skraldespanden

Økologien breder sig fortsat i foodservicebranchen

Især hoteller og restauranter rykker

Legendariske cafélokaler skifter ejer

100 professionelle køkkener nu med i Økologisk Landsforening

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.226