Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Cateringkæmpen Hørkram Foodservice i Sorø er blevet endnu større - virksomheden har netop indviet et byggeri, som har fordoblet arealet til nu 62.000 kvadratmeter under tag.

De 32.000 nye kvadratmeter har kostet 430 millioner kroner - og med udvidelsen bliver der brug for og plads til cirka 200 nye medarbejdere frem mod år 2022, skriver TV Øst på sin hjemmeside.

De seneste år er der blevet ansat omkring 40 om året, en udvikling, som følge Hørkram altså skal fortsætte. Der er nu cirka 600 ansatte, og de skal efter planen være blevet til omkring 800 om fire år.

Udvidelsen indeholder blandt andet ny plads til fiskeopskæring, et større nonfood-lager og mere plads til frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration.

Centerdirektør Claus Bredvig oplyser til tv-stationen, at Hørkram allerede har sikret sig muligheder for at bygge igen, hvis det bliver nødvendigt:

- Vi har købt otte hektar af den jord, der grænser op til os af Sorø Kommune, og så må vi bare se, hvad vi kan komme frem til, siger han.

Hørkram Foodservice har også et center på 30.000 kvadratmeter i Aarhus. Virksomhedens 2016-regnskab viste et samlet overskud på 91,1 millioner kroner ud af en nettoomsætning på 2,65 milliarder kroner.

De tyske ejere har ambitioner om, at omsætningen i løbet af få år skal op på 3,6 milliarder.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.142