Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Cateringkæmpen Hørkram Foodservice i Sorø er blevet endnu større - virksomheden har netop indviet et byggeri, som har fordoblet arealet til nu 62.000 kvadratmeter under tag.

De 32.000 nye kvadratmeter har kostet 430 millioner kroner - og med udvidelsen bliver der brug for og plads til cirka 200 nye medarbejdere frem mod år 2022, skriver TV Øst på sin hjemmeside.

De seneste år er der blevet ansat omkring 40 om året, en udvikling, som følge Hørkram altså skal fortsætte. Der er nu cirka 600 ansatte, og de skal efter planen være blevet til omkring 800 om fire år.

Udvidelsen indeholder blandt andet ny plads til fiskeopskæring, et større nonfood-lager og mere plads til frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration.

Centerdirektør Claus Bredvig oplyser til tv-stationen, at Hørkram allerede har sikret sig muligheder for at bygge igen, hvis det bliver nødvendigt:

- Vi har købt otte hektar af den jord, der grænser op til os af Sorø Kommune, og så må vi bare se, hvad vi kan komme frem til, siger han.

Hørkram Foodservice har også et center på 30.000 kvadratmeter i Aarhus. Virksomhedens 2016-regnskab viste et samlet overskud på 91,1 millioner kroner ud af en nettoomsætning på 2,65 milliarder kroner.

De tyske ejere har ambitioner om, at omsætningen i løbet af få år skal op på 3,6 milliarder.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Nyhedsbrev

Just Eat vil også levere morgenmad

Online Avis Arkiv

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.224