Scandic har fundet ny Food & Beverage-direktør

Erfaren leder skifter til Danmarks største hotelkæde

Danmarks største hotelkæde, Scandic med 24 hoteller, har ansat 46-årige Karsten Felvang Nielsen som sin nye direktør for Food & Beverage (F&B) i Danmark. Han har over 25 års erfaring fra ledende stillinger i diverse fødevarevirksomheder og kommer til Scandic Hotels fra en stilling som direktør for KødGrossisten, der blandt andet laver kødprodukter til hoteller, restauranter og caféer.

Det skriver netmediet standby.dk.

Den nye direktør afløser Jens Christian Andersen, der stoppede i stillingen i december.

Hos Scandic Hotels får Karsten Felvang Nielsen ansvaret for de 400 medarbejdere, der er tilknyttet kædens F&B-produkter - blandt andet alt køkkenpersonalet. Alene sidste år serverede Scandic omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter og barer.

- Ud over arbejdet med de eksisterende 24 hotellers restauranter og barer ser jeg naturligvis også frem til at lede F&B-udviklingen på de fem store hotelprojekter, Scandic har i pipelinen i København og Aarhus, siger Karsten Felvang Nielsen ifølge standby.dk.

.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Foodservice: Vi tager pulsen på de seneste trends

Fremtidsforsker ser på det konstant voksende marked

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Jelling Naturkød går på jagt efter motorvejskunder

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

Kantiner og køkkener kan igen få hæder

Rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter

Nyhedsbrev

Lærer vil lave endnu mere mad

Private dining udfordrer restauranter

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

Catering-firmaer klar med nye kalve

Elbokøkkenet sætter nye måltider på menuen

Tre-årigt projekt har fokus på kost til småtspisende borgere i eget hjem

Randers har succes med demensvenlige restaurantbesøg

I foråret åbner tre lokale restauranter dørene for nye middagsarrangementer

Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Scandic har fundet ny Food & Beverage-direktør

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Kæmpestor økologimesse i Nürnberg

Nyt restaurationskoncept er kommet til København

Vapiano har ikke tjenere og serveringspersonale

BC Catering klar til stor udvidelse

Hospitalskøkken skal lave 1.200 tons mad helt fra bunden

Grillfætter Catering gør klar til at åbne

Københavns Madhus vinder millionprojekter

Endnu flere køkkener skal have endnu mere økologi

Horsens: Mad skal spises - ikke smides i skraldespanden

Økologien breder sig fortsat i foodservicebranchen

Især hoteller og restauranter rykker

Legendariske cafélokaler skifter ejer

100 professionelle køkkener nu med i Økologisk Landsforening

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.225