Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

10 ud af 25 navne er blevet afsløret

Når den nye terminal 2 åbner i Københavns Lufthavn i løbet af i år, bliver det med en række kendte københavnske spisesteder med ombord.

Det skriver Københavns Lufthavn på sin hjemmeside.

I alt 25 butikker og restauranter skal have til huse i den 4.000 kvadratmeter store nye terminal, og nu løfter lufthavnen for de første 10 brands, der skal underholde passagererne i ventetiden.

Der er tale om blandt andre bryggeriet Mikkeller og den vietnamesiske restaurant LêLê. Udover de to har Cock’s & Cows, Gorm’s, Steffs Place, Retreat, The Bird - Kissmeyer, Pret A Manger, Espresso House og Tapa del Toro fået plads i den nye terminal, skriver hjemmesiden.

Terminal-byggeriet vil stå på hele 2018, men allerede til juni vil de første forretninger åbne.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.145