Grillfætter Catering gør klar til at åbne

Satser ikke mindst på helstegte pattegrise

Den nyetablerede cateringvirksomhed Grillfætter Catering er godt i gang med at gøre klar til at etablere sig i Durup nord for Skive, hvor fætrene Nicolai Metner og Søren Skyldahl rykker ind i nogle tidligere slagterlokaler i Hovedgaden 21. Det skriver Skive Folkeblad.

Fætrene, der i forvejen driver Cafe Icecream i Nykøbing Mors sammen, har ifølge folkebladet oplevet en stor efterspørgsel på deres cateringprodukt, hvor de blandt andet tager ud og griller helstegt pattegris. Derfor vil de have større fokus på den forretningsdel.

- Allerede 1. februar har vi en samarbejdsaftale med Dagli’Brugsen i Durup, hvor vi leverer blandt andet sandwich, som kan købes i brugsen på samme måde som i dag. Selve lokalerne i Hovedgaden 21 forventer vi at overtage 1. marts, fortæller Nicolai Metner til Skive Folkeblad.

Slagteren & Kokken, der hidtil har haft hjemme lokalerne, bliver nu en del af Hotel Thinggaard i Thy.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Foodservice: Vi tager pulsen på de seneste trends

Fremtidsforsker ser på det konstant voksende marked

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Jelling Naturkød går på jagt efter motorvejskunder

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

Kantiner og køkkener kan igen få hæder

Rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter

Nyhedsbrev

Lærer vil lave endnu mere mad

Private dining udfordrer restauranter

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

Catering-firmaer klar med nye kalve

Elbokøkkenet sætter nye måltider på menuen

Tre-årigt projekt har fokus på kost til småtspisende borgere i eget hjem

Randers har succes med demensvenlige restaurantbesøg

I foråret åbner tre lokale restauranter dørene for nye middagsarrangementer

Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Scandic har fundet ny Food & Beverage-direktør

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Kæmpestor økologimesse i Nürnberg

Nyt restaurationskoncept er kommet til København

Vapiano har ikke tjenere og serveringspersonale

BC Catering klar til stor udvidelse

Hospitalskøkken skal lave 1.200 tons mad helt fra bunden

Grillfætter Catering gør klar til at åbne

Københavns Madhus vinder millionprojekter

Endnu flere køkkener skal have endnu mere økologi

Horsens: Mad skal spises - ikke smides i skraldespanden

Økologien breder sig fortsat i foodservicebranchen

Især hoteller og restauranter rykker

Legendariske cafélokaler skifter ejer

100 professionelle køkkener nu med i Økologisk Landsforening

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.201