Stor kantineekspert bliver endnu større

Italiensk kantinekoncern køber op og fusionerer i Danmark

Den italienske kantine- og cateringvirksomhed Camst har igen vokset sig større i Danmark: Koncernen har købt det meste af kantinevirksomheden Cheval Blanc Servicerestauranter og fusionerer den med branchekollegaen Claus Tingstrøm A/S, som Camst købte 80 procent af sidste år.

Det skriver FødevareWatch, der også oplyser, at partnerskabet skal give de to danske kantinevirksomheder nye muligheder inden for eksempelvis sundheds-, daginstitutions- og skoleområdet.

- Vi har været meget tilfredse med vores investering i Claus Tingstrøm A/S, og da vi ser Danmark som et lovende marked, var det oplagt også at investere i Cheval Blanc Servicerestauranter A/S. Gennem Camsts 70-årige historie i fødevarebranchen har vi haft en international strategi, som har ført til at vi i dag er repræsenteret i adskillige europæiske lande, siger Roberto Limentani, administrerende direktør i Camst International, ifølge mediet.

Italienerne overtager 80 procent af Cheval Blanc Servicerestauranter, mens de resterende 20 procent går til Claus Tingstrøm Holding. Stifteren af Cheval Blanc, Henrik Christensen, bliver nu direktør for kundetilfredshed og udvikling i den fusionerede virksomhed, mens Claus Tingstrøm bliver landedirektør.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

25 pubs giver brødre milliongevinst

Madglade milliardærer redder eksklusiv restaurant

Lukket burgerkæde kostede millioner

Nyhedsbrev

Horesta: Ny app kan skade branchen

Online Avis Arkiv

Oslobåden drømmer om en Michelin-stjerne

Nyt, digitalt køkkenredskab vil ind i professionelle køkkener

Restaurant Highway 69 udvider stort

Burgerrestaurant bliver til en lille kæde

Tarteletcafé er et enormt hit

Madmarked og Noma-ejere i samarbejde

Københavnsk gadekøkken er på plads

Uhrenholt har succes med lilla Emborg-produkter

Sushibar - nu også på Bornholm

McDonald's i fuldfedt plus efter at have slanket modellen

Masser af restauranter knaldet for fetafusk

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Hotel satser på veganske retter

Ny køkkenleder skal gøre menukortet mere grønt

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.136