Stor kantineekspert bliver endnu større

Italiensk kantinekoncern køber op og fusionerer i Danmark

Den italienske kantine- og cateringvirksomhed Camst har igen vokset sig større i Danmark: Koncernen har købt det meste af kantinevirksomheden Cheval Blanc Servicerestauranter og fusionerer den med branchekollegaen Claus Tingstrøm A/S, som Camst købte 80 procent af sidste år.

Det skriver FødevareWatch, der også oplyser, at partnerskabet skal give de to danske kantinevirksomheder nye muligheder inden for eksempelvis sundheds-, daginstitutions- og skoleområdet.

- Vi har været meget tilfredse med vores investering i Claus Tingstrøm A/S, og da vi ser Danmark som et lovende marked, var det oplagt også at investere i Cheval Blanc Servicerestauranter A/S. Gennem Camsts 70-årige historie i fødevarebranchen har vi haft en international strategi, som har ført til at vi i dag er repræsenteret i adskillige europæiske lande, siger Roberto Limentani, administrerende direktør i Camst International, ifølge mediet.

Italienerne overtager 80 procent af Cheval Blanc Servicerestauranter, mens de resterende 20 procent går til Claus Tingstrøm Holding. Stifteren af Cheval Blanc, Henrik Christensen, bliver nu direktør for kundetilfredshed og udvikling i den fusionerede virksomhed, mens Claus Tingstrøm bliver landedirektør.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Foodservice: Vi tager pulsen på de seneste trends

Fremtidsforsker ser på det konstant voksende marked

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Jelling Naturkød går på jagt efter motorvejskunder

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

Kantiner og køkkener kan igen få hæder

Rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter

Nyhedsbrev

Lærer vil lave endnu mere mad

Private dining udfordrer restauranter

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

Catering-firmaer klar med nye kalve

Elbokøkkenet sætter nye måltider på menuen

Tre-årigt projekt har fokus på kost til småtspisende borgere i eget hjem

Randers har succes med demensvenlige restaurantbesøg

I foråret åbner tre lokale restauranter dørene for nye middagsarrangementer

Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Scandic har fundet ny Food & Beverage-direktør

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Kæmpestor økologimesse i Nürnberg

Nyt restaurationskoncept er kommet til København

Vapiano har ikke tjenere og serveringspersonale

BC Catering klar til stor udvidelse

Hospitalskøkken skal lave 1.200 tons mad helt fra bunden

Grillfætter Catering gør klar til at åbne

Københavns Madhus vinder millionprojekter

Endnu flere køkkener skal have endnu mere økologi

Horsens: Mad skal spises - ikke smides i skraldespanden

Økologien breder sig fortsat i foodservicebranchen

Især hoteller og restauranter rykker

Legendariske cafélokaler skifter ejer

100 professionelle køkkener nu med i Økologisk Landsforening

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.181