100 professionelle køkkener nu med i Økologisk Landsforening

| Af Klaus Hansen | Tip redaktionen om en historie

Økologisk Landsforening har nu rundet 100 medlemmer i gruppen for professionelle køkkener, som blev oprettet sidste år. Medlemmerne er både store og små køkkener fra hele landet.

I foreningen kommer de tættere på de økologiske landmænd, virksomheder og ikke mindst hinanden og er med til at flytte økologien. Økologisk Landsforening håber, at mange flere vil melde sig ind de kommende år.

Gruppens medlem nummer 100 er caféen Vester Vedsted Vingård i Ribe. Den blev etableret i 2014 og fik i februar 2016 det økologiske spisemærke i sølv.

- Vi har valgt at melde os ind i Økologisk Landsforening, fordi vi meget gerne vil sparre med andre professionelle køkkener, som arbejder med økologi. Og så ser vi en stor fordel i at kunne trække på foreningens viden og netværk - for eksempel i forhold til at etablere samarbejder med økologiske producenter. Som relativt ny virksomhed er det rart at føle, at vi hører til et sted, siger Marie Louise Bonal, medejer af Vester Vedsted Vingård.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.134