Hotel satser på charcuteri og take-away

Specialiteter, kødpålæg, pizzaer og hverdagsmad er på menuen

Hotel Ry i Skanderborg Kommune åbner i slutningen af februar et charcuteri, hvor kunderne blandt andet kan købe sydeuropæiske specialiteteter, kødvarer, pølser og pålæg - og med en take-away-afdeling, der tilbyder både pizzaer, burgere og hverdagsmad som for eksempel boller i karry og frikadeller, skriver Midtjyllands Avis,

Thomas Poulsen og Anette Kragmose fra Hotel Ry fortæller til avisen, at der også kommer egentlig festmad på menuen, så kunderne nemt kan bespise gæster til middagsselskaber eller fødselsdage med hjælp fra hotellet.

Nyskabelsen får det finurlige navn Charcuter-Ry.

Hotelparret er i fuld gang med at få installeret en særlig stenovn til pizza-bagning, fortæller Thomas Poulsen, som ifølge Midtjyllands Avis har haft ideen om at åbne en charcuteributik, siden han overtog Hotel Ry i 2016.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.153