51 restauranter med i DinnerDays

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Madfestival er vokset voldsomt på få år

Efter at være begyndt med ni restauranter i København-området i 2015 er madfestivalen DinnerDays i år oppe på 49 restauranter, som i uge 7 tilbyder et enkelt koncept: Betal 200 kroner og spis tre retter.

Dertil kommer to københavnske restauranter, som skal have 400 kroner for en menu, der til gengæld har prædikatet "gourmetmenu". Det er den michelinstjernebelønnede Restaurant 108 og den nordisk-italienske Brace.

Det fortæller TV2 Lorry.

De ialt 51 deltagende restauranter er i år fordelt med 34 i København, 10 i Århus, 5 i Odense og 2 i Sønderjylland.

Bag konceptet står bookingportalen DinnerBooking, som ifølge TV2 Lorry ikke har planer om at fortsætte den voldsomme vækst i de kommende år.

- Vi har vækstet gang på gang, men når det er sagt, så er det ikke meningen, at vi skal være flere hundrede restauranter. Vi vil gerne kunne holde hånd i hanke med promoveringen af hvert enkelt sted, så de også føler, at de får noget ud af at være med.

- Vi bruger meget tid på at snakke med stederne. Nogle vil gerne have nye gæster, og andre vil gerne give en god og anderledes oplevelse til de mennesker, som har været på restauranten før, og som man værdsætter, siger eventmanageren Dan Vogelius Hansen til tv-stationen


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.137