Sælger sin restaurant efter 45 år

Bent Jørgensen har snart serveret sin sidste schnitzel

45 år efter at Bent Jørgensen åbnede Restaurant Målet i Odense, har han nu sat sit livsværk til salg, skriver Fyens Stiftstidende.

Restauranten, som gennem alle årene har været indrettet med alskens sportsrekvisitter på væggene, er et af de få odenseanske spisesteder, der udelukkende har dansk mad på menukortet.

73-årige Bent Jørgensen vil ikke ud med prisen, men røber dog over for avisen, at den er under ni millioner kroner. For de penge får køberen ialt knap 500 kvadratmeter, idet også de tre etager oven over Målet følger med.

Indtil en køber melder sig på banen, kan man fortsat få stillet sin schnitzel-sult på Målet, fortæller den snart forhenværende restauratør til Fyens Stiftstidende. Han drev de første mange år Målet med sin hustru, Anne Jørgensen, men hun døde for 11 år siden. Siden da har datteren Winnie i høj grad været med til at Målet til at fungere. Hun har ansvaret for både køkkenet og regnskaberne, mens Bent Jørgensen står for selskabslokalet på første sal.

- Der er meget arbejde i at drive sådan en restaurant. Det er en mand-og-kone-forretning. Jeg glæder mig til at se, at min datter ikke er bundet hertil, så hun får lidt mere fritid, siger Bent Jørgensen til Fyens Stiftstidende.

Han nævner, at salget også skyldes, at der er problemer med at finde tilstrækkeligt med kvalificeret personale.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Foodservice: Vi tager pulsen på de seneste trends

Fremtidsforsker ser på det konstant voksende marked

Ny kantine-aktør i voldsom vækst

Har åbnet 17 nye kantiner på et år

Jelling Naturkød går på jagt efter motorvejskunder

Kvalitetsmad stiller krav til professionelt køkkenudstyr

Formanden for Brancheforeningen for Køkkenudstyr løfter sløret for, hvor markedet befinder sig

Kantiner og køkkener kan igen få hæder

Rekordmange konkurser blandt hovedstadens restauranter

Nyhedsbrev

Lærer vil lave endnu mere mad

Private dining udfordrer restauranter

Ny trend tager også kampen op mod cateringvirksomheder

Catering-firmaer klar med nye kalve

Elbokøkkenet sætter nye måltider på menuen

Tre-årigt projekt har fokus på kost til småtspisende borgere i eget hjem

Randers har succes med demensvenlige restaurantbesøg

I foråret åbner tre lokale restauranter dørene for nye middagsarrangementer

Hørkram efter kæmpeudvidelse: Skal hyre 200 nye medarbejdere

Arealet er vokset med over 30.000 kvadratmeter i Sorø

Scandic har fundet ny Food & Beverage-direktør

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Kæmpestor økologimesse i Nürnberg

Nyt restaurationskoncept er kommet til København

Vapiano har ikke tjenere og serveringspersonale

BC Catering klar til stor udvidelse

Hospitalskøkken skal lave 1.200 tons mad helt fra bunden

Grillfætter Catering gør klar til at åbne

Københavns Madhus vinder millionprojekter

Endnu flere køkkener skal have endnu mere økologi

Horsens: Mad skal spises - ikke smides i skraldespanden

Økologien breder sig fortsat i foodservicebranchen

Især hoteller og restauranter rykker

Legendariske cafélokaler skifter ejer

100 professionelle køkkener nu med i Økologisk Landsforening

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.209