Sælger sin restaurant efter 45 år

Bent Jørgensen har snart serveret sin sidste schnitzel

45 år efter at Bent Jørgensen åbnede Restaurant Målet i Odense, har han nu sat sit livsværk til salg, skriver Fyens Stiftstidende.

Restauranten, som gennem alle årene har været indrettet med alskens sportsrekvisitter på væggene, er et af de få odenseanske spisesteder, der udelukkende har dansk mad på menukortet.

73-årige Bent Jørgensen vil ikke ud med prisen, men røber dog over for avisen, at den er under ni millioner kroner. For de penge får køberen ialt knap 500 kvadratmeter, idet også de tre etager oven over Målet følger med.

Indtil en køber melder sig på banen, kan man fortsat få stillet sin schnitzel-sult på Målet, fortæller den snart forhenværende restauratør til Fyens Stiftstidende. Han drev de første mange år Målet med sin hustru, Anne Jørgensen, men hun døde for 11 år siden. Siden da har datteren Winnie i høj grad været med til at Målet til at fungere. Hun har ansvaret for både køkkenet og regnskaberne, mens Bent Jørgensen står for selskabslokalet på første sal.

- Der er meget arbejde i at drive sådan en restaurant. Det er en mand-og-kone-forretning. Jeg glæder mig til at se, at min datter ikke er bundet hertil, så hun får lidt mere fritid, siger Bent Jørgensen til Fyens Stiftstidende.

Han nævner, at salget også skyldes, at der er problemer med at finde tilstrækkeligt med kvalificeret personale.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.477