23948sdkhjf

Sælger sin restaurant efter 45 år

Bent Jørgensen har snart serveret sin sidste schnitzel

45 år efter at Bent Jørgensen åbnede Restaurant Målet i Odense, har han nu sat sit livsværk til salg, skriver Fyens Stiftstidende.

Restauranten, som gennem alle årene har været indrettet med alskens sportsrekvisitter på væggene, er et af de få odenseanske spisesteder, der udelukkende har dansk mad på menukortet.

73-årige Bent Jørgensen vil ikke ud med prisen, men røber dog over for avisen, at den er under ni millioner kroner. For de penge får køberen ialt knap 500 kvadratmeter, idet også de tre etager oven over Målet følger med.

Indtil en køber melder sig på banen, kan man fortsat få stillet sin schnitzel-sult på Målet, fortæller den snart forhenværende restauratør til Fyens Stiftstidende. Han drev de første mange år Målet med sin hustru, Anne Jørgensen, men hun døde for 11 år siden. Siden da har datteren Winnie i høj grad været med til at Målet til at fungere. Hun har ansvaret for både køkkenet og regnskaberne, mens Bent Jørgensen står for selskabslokalet på første sal.

- Der er meget arbejde i at drive sådan en restaurant. Det er en mand-og-kone-forretning. Jeg glæder mig til at se, at min datter ikke er bundet hertil, så hun får lidt mere fritid, siger Bent Jørgensen til Fyens Stiftstidende.

Han nævner, at salget også skyldes, at der er problemer med at finde tilstrækkeligt med kvalificeret personale.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.173