Sælger sin restaurant efter 45 år

Bent Jørgensen har snart serveret sin sidste schnitzel

45 år efter at Bent Jørgensen åbnede Restaurant Målet i Odense, har han nu sat sit livsværk til salg, skriver Fyens Stiftstidende.

Restauranten, som gennem alle årene har været indrettet med alskens sportsrekvisitter på væggene, er et af de få odenseanske spisesteder, der udelukkende har dansk mad på menukortet.

73-årige Bent Jørgensen vil ikke ud med prisen, men røber dog over for avisen, at den er under ni millioner kroner. For de penge får køberen ialt knap 500 kvadratmeter, idet også de tre etager oven over Målet følger med.

Indtil en køber melder sig på banen, kan man fortsat få stillet sin schnitzel-sult på Målet, fortæller den snart forhenværende restauratør til Fyens Stiftstidende. Han drev de første mange år Målet med sin hustru, Anne Jørgensen, men hun døde for 11 år siden. Siden da har datteren Winnie i høj grad været med til at Målet til at fungere. Hun har ansvaret for både køkkenet og regnskaberne, mens Bent Jørgensen står for selskabslokalet på første sal.

- Der er meget arbejde i at drive sådan en restaurant. Det er en mand-og-kone-forretning. Jeg glæder mig til at se, at min datter ikke er bundet hertil, så hun får lidt mere fritid, siger Bent Jørgensen til Fyens Stiftstidende.

Han nævner, at salget også skyldes, at der er problemer med at finde tilstrækkeligt med kvalificeret personale.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.136