Gourmetrestaurant flytter til ny bydel

Ægteparret Gassner har længe søgt nye muligheder til Ti Trin Ned

Fredericias Michelin-restaurant, Ti Trin Ned, flytter ud af det gamle Fredericia og ind i den nye bydel Kanalbyen ved Lillebælt.

Mette og Rainer Gassner har siden 2001 drevet gourmetrestauranten i en forhenværende spritfabrik midt i det gamle Fredericia. Herfra har de hentet både en Michelin-stjerne og et gourmetpublikum til byen.

Nu vil ægteparret give succesen en ekstra dimension: I 2019 genåbner restaurant Ti Trin Ned i nye, moderne og stilrene lokaler med havudsigt i byggeriet Langebro i Kanalbyen.

- Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård, siger Rainer Gassner i en pressemeddelelse. Sammen med Mette har han længe været på udkig efter nye muligheder, fremgår det af meddelelsen.

Den nye restaurant bliver en del af et større projekt under navnet Sønder Voldgade Kvarteret, der også indeholder boliger og kontorer. Byggeriet er i fuld gang.

- Kun det bedste er godt nok
- Vi samarbejder tæt med Mette og Rainer Gassner og deres investor om indretningen af restauranten, og jeg kan godt afsløre, at kun det bedste er godt nok i deres øjne. Jeg er ikke i tvivl om, at vi næste år kan præsentere en fantastisk ramme for store gastronomiske oplevelser, fortæller projektchef Peter Thorsgaard fra Enggaard A/S, som står for byggeriet af Sønder Voldgade Kvarteret.

Kanalbyen ved Lillebælt, som udvikles på et tidligere industriområde ved havnefronten centralt i Fredericia, kommer på sigt til at indeholde op til 1.300 boliger og 2.800 arbejdspladser.

Frem til genåbningen i 2019 kan man fortsat og helt uændret besøge Ti Trin Ned i Norgesgade i Fredericia.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.154