23948sdkhjf

Gourmetrestaurant flytter til ny bydel

Ægteparret Gassner har længe søgt nye muligheder til Ti Trin Ned

Fredericias Michelin-restaurant, Ti Trin Ned, flytter ud af det gamle Fredericia og ind i den nye bydel Kanalbyen ved Lillebælt.

Mette og Rainer Gassner har siden 2001 drevet gourmetrestauranten i en forhenværende spritfabrik midt i det gamle Fredericia. Herfra har de hentet både en Michelin-stjerne og et gourmetpublikum til byen.

Nu vil ægteparret give succesen en ekstra dimension: I 2019 genåbner restaurant Ti Trin Ned i nye, moderne og stilrene lokaler med havudsigt i byggeriet Langebro i Kanalbyen.

- Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård, siger Rainer Gassner i en pressemeddelelse. Sammen med Mette har han længe været på udkig efter nye muligheder, fremgår det af meddelelsen.

Den nye restaurant bliver en del af et større projekt under navnet Sønder Voldgade Kvarteret, der også indeholder boliger og kontorer. Byggeriet er i fuld gang.

- Kun det bedste er godt nok
- Vi samarbejder tæt med Mette og Rainer Gassner og deres investor om indretningen af restauranten, og jeg kan godt afsløre, at kun det bedste er godt nok i deres øjne. Jeg er ikke i tvivl om, at vi næste år kan præsentere en fantastisk ramme for store gastronomiske oplevelser, fortæller projektchef Peter Thorsgaard fra Enggaard A/S, som står for byggeriet af Sønder Voldgade Kvarteret.

Kanalbyen ved Lillebælt, som udvikles på et tidligere industriområde ved havnefronten centralt i Fredericia, kommer på sigt til at indeholde op til 1.300 boliger og 2.800 arbejdspladser.

Frem til genåbningen i 2019 kan man fortsat og helt uændret besøge Ti Trin Ned i Norgesgade i Fredericia.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Send til en kollega

0.167