Gourmetrestaurant flytter til ny bydel

Ægteparret Gassner har længe søgt nye muligheder til Ti Trin Ned

Fredericias Michelin-restaurant, Ti Trin Ned, flytter ud af det gamle Fredericia og ind i den nye bydel Kanalbyen ved Lillebælt.

Mette og Rainer Gassner har siden 2001 drevet gourmetrestauranten i en forhenværende spritfabrik midt i det gamle Fredericia. Herfra har de hentet både en Michelin-stjerne og et gourmetpublikum til byen.

Nu vil ægteparret give succesen en ekstra dimension: I 2019 genåbner restaurant Ti Trin Ned i nye, moderne og stilrene lokaler med havudsigt i byggeriet Langebro i Kanalbyen.

- Vi ved, at der skal ske noget nyt, hvis vi skal blive i toppen af dansk gastronomi, hvor konkurrencen er benhård, siger Rainer Gassner i en pressemeddelelse. Sammen med Mette har han længe været på udkig efter nye muligheder, fremgår det af meddelelsen.

Den nye restaurant bliver en del af et større projekt under navnet Sønder Voldgade Kvarteret, der også indeholder boliger og kontorer. Byggeriet er i fuld gang.

- Kun det bedste er godt nok
- Vi samarbejder tæt med Mette og Rainer Gassner og deres investor om indretningen af restauranten, og jeg kan godt afsløre, at kun det bedste er godt nok i deres øjne. Jeg er ikke i tvivl om, at vi næste år kan præsentere en fantastisk ramme for store gastronomiske oplevelser, fortæller projektchef Peter Thorsgaard fra Enggaard A/S, som står for byggeriet af Sønder Voldgade Kvarteret.

Kanalbyen ved Lillebælt, som udvikles på et tidligere industriområde ved havnefronten centralt i Fredericia, kommer på sigt til at indeholde op til 1.300 boliger og 2.800 arbejdspladser.

Frem til genåbningen i 2019 kan man fortsat og helt uændret besøge Ti Trin Ned i Norgesgade i Fredericia.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

International rådgivning på højt niveau

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.229