Ældremad: Madvognen ruller sig ud på nyt marked

App binder lokale køkkener sammen med forbrugere med frit valg

I Gilleleje er indehaveren af virksomheden Madvognen, Jacob Mors, i gang med at opbygge et netværk af lokale køkkener landet over - køkkener, der ifølge Jacob Mors udnytter synergien ved at løfte i flok.

De har en fælles menudatabase, et fælles brand og en fælles app, som Madvognen har fået udviklet. Via app'en kan de tilknyttede køkkener modtage ordrer fra alle tilmeldte kunder, uanset om det er skoler, spiseklubber, festarrangører eller hjemmeboende ældre.

Ikke mindst hvad angår sidstnævnte ser Jacob Mors kæmpestore muligheder i forbindelse med, at regeringen vil tilbyde de ældre hjemmeboende frit valg på en række services, herunder den madservice, der sikrer borgerne mad i eget hjem.

Det er regeringens nye udspil, der vil tilbyde de ældre hjemmeboende frit valg på en række services, herunder den madservice, der sikrer borgerne mad i eget hjem, der får MADVOGNENs direktør, Jacob Mors til at juble.

Læs også: Madvognen ruller sig ud på nyt marked

- Madvognen tilbyder frisklavet mad fra dagens a la carte-kort, og maden leveres varm til døren, lige til at sætte på bordet hos den ældre, nævner Jacob Mors.

Han tilføjer, at den specialdesignede app blandt meget andet har en funktion, der giver hjemmehjælperen en pop-up-besked, hvis den ældre, hun besøger, endnu ikke har bestilt sin aftensmad. Og så glæder han sig over, at godt halvdelen af kunderne vælger plastikbakker fra, når de handler med Madvognen, og i stedet vælger firmaets porcelænløsninger med pant.

P.t. tæller Madvognen syv køkkener landet over - men der er plads til mange flere i det gratis samarbejde, lader Jacob Mors forstå. Seneste Madvognen-tilføjelse er kommet i Ebeltoft, hvor det lokalt tilknyttede køkken, Æbeltoft, ifølge Jacob Mors har fået knap 100 kunder på bare to uger. De øvrige køkkener holder til i Aalborg, Aarhus, Skanderborg, Svendborg, Korsør og Gilleleje.

Madvognen satser på også at være repræsenteret i Halsnæs og Helsingør kommuner kort efter årsskiftet.
Mere om: Catering


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.181