23948sdkhjf

Erfaren madproducent får et ekstra køkken

Ejeren af Kirstens Køkken udvider med en ny forpagtning

Efter knap 10 år som selvstændig madleverandør fra Kirstens Køkken i Jelling tager Kirsten Højgaard Olesen nu endnu et køkken ind i sin hverdag: Hun overtager fra nytår forpagtningen af Gudenåcentrets køkken i Tørring, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kirsten Højgaard Olesen har lavet mad i plejecentret Højager i 27 år, de første mange år som ansat til at sørge for bespisningen af pjejecentrets beboere. og hjemmeboende pensionister. Men da den kommunale madproduktion for cirka 10 år siden blev centraliseret, og Højagercentrets køkken derfor ikke skulle bruges mere, fik hun mulighed for at overtage køkkenet som selvstændig.

Hun har siden da leveret mad til en række af områdets skoler, men aftalen med de sidste to stopper til nytår. Dermed kan Kirstens Køkken koncentrere sig om selskabsfestmad og forplejning til møder og receptioner.

- Cateringdelen med mad til private har været støt stigende. Med lokalerne i Tørring får vi nu mulighed for at tiltrække de kunder, der ønsker et totalarrangement. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse med god mad i lyse, venlige lokaler, forklarer Kirsten Højgaard Olesen til Food Supply om årsagen til, at hun nu får to køkkener at boltre sig i.

Hun har i forvejen tre fuldtidsansatte og en elev, og i Gudenåcentret overtager hun en ekstra medarbejder. Hun laver nu en turnusordning, så både hun selv og flokken af ansatte på skift vil sørge for at drive de to køkkener.

Kirsten Højgaard Olesen regner med, at forretningen bliver udvidet med cirka 50 procent, når Gudenåcentret kommer med.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.118