Erfaren madproducent får et ekstra køkken

Ejeren af Kirstens Køkken udvider med en ny forpagtning

Efter knap 10 år som selvstændig madleverandør fra Kirstens Køkken i Jelling tager Kirsten Højgaard Olesen nu endnu et køkken ind i sin hverdag: Hun overtager fra nytår forpagtningen af Gudenåcentrets køkken i Tørring, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Kirsten Højgaard Olesen har lavet mad i plejecentret Højager i 27 år, de første mange år som ansat til at sørge for bespisningen af pjejecentrets beboere. og hjemmeboende pensionister. Men da den kommunale madproduktion for cirka 10 år siden blev centraliseret, og Højagercentrets køkken derfor ikke skulle bruges mere, fik hun mulighed for at overtage køkkenet som selvstændig.

Hun har siden da leveret mad til en række af områdets skoler, men aftalen med de sidste to stopper til nytår. Dermed kan Kirstens Køkken koncentrere sig om selskabsfestmad og forplejning til møder og receptioner.

- Cateringdelen med mad til private har været støt stigende. Med lokalerne i Tørring får vi nu mulighed for at tiltrække de kunder, der ønsker et totalarrangement. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse med god mad i lyse, venlige lokaler, forklarer Kirsten Højgaard Olesen til Food Supply om årsagen til, at hun nu får to køkkener at boltre sig i.

Hun har i forvejen tre fuldtidsansatte og en elev, og i Gudenåcentret overtager hun en ekstra medarbejder. Hun laver nu en turnusordning, så både hun selv og flokken af ansatte på skift vil sørge for at drive de to køkkener.

Kirsten Højgaard Olesen regner med, at forretningen bliver udvidet med cirka 50 procent, når Gudenåcentret kommer med.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden samler sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Nyhedsbrev

Kokke-legende lukker sin restaurant

Online Avis Arkiv

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.172