23948sdkhjf

Tysk restaurantkæde vil åbne over hele Danmark

Er på udkig efter en stribe egnede placeringer

Den tyske restaurantkæde Vapiano, der har det italienske køkken som speciale, har netop åbnet sin første restaurant i Danmark - som en del af Tivoli Hjørnet i København - men kæden har ambitioner om meget mere.

Snart følger en restaurant ved Nørreport i København, og kæden er i gang med at lede efter yderligere seks placeringer i Danmark. Én i Odense, to i Aarhus, måske én i Aalborg og resten i København-området, skriver estatemedia.dk.

Vapiano åbnede første gang i 2002 med en restaurant i Hamborg og er nu at finde i godt 30 lande på fem kontinenter. Kæden er kræsen med placeringerne.

– Vi har behov for stor trafik og synlighed omkring vores restauranter. Vi er et forholdsvis ukendt koncept i Danmark, medmindre folk har været i Hamburg, Berlin eller andre steder i Tyskland og opleve os, og derfor skal vi kommunikere ret meget for at få folk til at forstå vores koncept. Samtidig er det også et kriterium, at vi på placeringen har trafik både til frokost, kaffetid og til aften. Derfor kan vi ikke ligge for eksempel på butiksgader, der ikke genererer trafik om aftenen, siger Vapianos Poul Cullura ifølge estatemedia.dk.

Konceptet går ud på, at gæsterne bestiller maden direkte hos kokken i midten af lokalet og derefter spiser sammen ved langborde.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.286