23948sdkhjf

Ny restaurant eksperimenterer med matchende cocktails

| Af Svend Ole jensen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Konceptet er også dogmefrit og en smule nørdet

Det er eksperimenterende, dogmefrit og en lille smule nørdet. Aalborg har fået en helt ny restaurant. Studie 4, hedder den, og den ligger i Vesterå med Cafe Vesterå som nabo.

Ejeren af den ny restaurant er Thorsten Stevnhoved, som også ejer Cafe Vesterå.

- Studie 4 er et helt nyt koncept. Det er en kombineret restaurant og cocktail- og ginbar, fortæller Thorsten Stevnhoved.

- Den er både eksperimenterende og dogmefri. Det betyder, at vi også henter inspiration fra det nye nordiske køkken, men samtidig også fra eksempelvis det franske og andre køkkener. Og som noget helt unikt har vi også en cocktail-menu, som serveres til maden, og som selvfølgelig er afstemt til maden. Jeg er ret vild med cocktail-universet, forklarer Thorsten Stevnhoved og tilføjer, at man selvfølgelig også kan vælge at få serveret vin til maden.

Selv om Thorsten Stevnhoved ejer begge steder, og de ligger lige ved siden af hinanden, får de to steder hver sin indgang. Cafe Vesterå fortsætter som hidtil.

- Jeg er 37 år og har haft cafeen i 14 år. Nu er tiden inde til, at der skal ske et eller andet, fortæller Thorsten Stevnhoved.

- Jeg forventer ikke at blive millionær på det her. Men jeg gør det af kærlighed til den verden, jeg er en del af, forklarer han.

Thomas Visby er køkkenchef i den ny restaurant, mens Lasse Mehlsen er restaurantchef.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

Send til en kollega

0.161