23948sdkhjf

Madvognen ruller sig ud på nyt marked

App binder lokale køkkener sammen med forbrugere med frit valg

I Gilleleje er indehaveren af virksomheden Madvognen, Jacob Mors, i gang med at opbygge et netværk af lokale køkkener landet over - køkkener, der ifølge Jacob Mors udnytter synergien ved at løfte i flok.

De har en fælles menudatabase, et fælles brand og en fælles app, som Madvognen har fået udviklet. Via app'en kan de tilknyttede køkkener modtage ordrer fra alle tilmeldte kunder, uanset om det er skoler, spiseklubber, festarrangører eller hjemmeboende ældre.

Ikke mindst hvad angår sidstnævnte ser Jacob Mors kæmpestore muligheder i forbindelse med, at regeringen vil tilbyde de ældre hjemmeboende frit valg på en række services, herunder den madservice, der sikrer borgerne mad i eget hjem.

- Madvognen tilbyder frisklavet mad fra dagens a la carte-kort, og maden leveres varm til døren, lige til at sætte på bordet hos den ældre, nævner Jacob Mors.

Læs også: Ældremad: Madvognen ruller sig ud på nyt marked

Han tilføjer, at den specialdesignede app blandt meget andet har en funktion, der giver hjemmehjælperen en pop-up-besked, hvis den ældre, hun besøger, endnu ikke har bestilt sin aftensmad. Og så glæder han sig over, at godt halvdelen af kunderne vælger plastikbakker fra, når de handler med Madvognen, og i stedet vælger firmaets porcelænløsninger med pant.

P.t. tæller Madvognen syv køkkener landet over - men der er plads til mange flere i det gratis samarbejde, lader Jacob Mors forstå. Seneste Madvognen-tilføjelse er kommet i Ebeltoft, hvor det lokalt tilknyttede køkken, Æbeltoft, ifølge Jacob Mors har fået knap 100 kunder på bare to uger. De øvrige køkkener holder til i Aalborg, Aarhus, Skanderborg, Svendborg, Korsør og Gilleleje.

Madvognen satser på også at være repræsenteret i Halsnæs og Helsingør kommuner kort efter årsskiftet.
Mere om: Catering
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.155