Madvognen ruller sig ud på nyt marked

App binder lokale køkkener sammen med forbrugere med frit valg

I Gilleleje er indehaveren af virksomheden Madvognen, Jacob Mors, i gang med at opbygge et netværk af lokale køkkener landet over - køkkener, der ifølge Jacob Mors udnytter synergien ved at løfte i flok.

De har en fælles menudatabase, et fælles brand og en fælles app, som Madvognen har fået udviklet. Via app'en kan de tilknyttede køkkener modtage ordrer fra alle tilmeldte kunder, uanset om det er skoler, spiseklubber, festarrangører eller hjemmeboende ældre.

Ikke mindst hvad angår sidstnævnte ser Jacob Mors kæmpestore muligheder i forbindelse med, at regeringen vil tilbyde de ældre hjemmeboende frit valg på en række services, herunder den madservice, der sikrer borgerne mad i eget hjem.

- Madvognen tilbyder frisklavet mad fra dagens a la carte-kort, og maden leveres varm til døren, lige til at sætte på bordet hos den ældre, nævner Jacob Mors.

Læs også: Ældremad: Madvognen ruller sig ud på nyt marked

Han tilføjer, at den specialdesignede app blandt meget andet har en funktion, der giver hjemmehjælperen en pop-up-besked, hvis den ældre, hun besøger, endnu ikke har bestilt sin aftensmad. Og så glæder han sig over, at godt halvdelen af kunderne vælger plastikbakker fra, når de handler med Madvognen, og i stedet vælger firmaets porcelænløsninger med pant.

P.t. tæller Madvognen syv køkkener landet over - men der er plads til mange flere i det gratis samarbejde, lader Jacob Mors forstå. Seneste Madvognen-tilføjelse er kommet i Ebeltoft, hvor det lokalt tilknyttede køkken, Æbeltoft, ifølge Jacob Mors har fået knap 100 kunder på bare to uger. De øvrige køkkener holder til i Aalborg, Aarhus, Skanderborg, Svendborg, Korsør og Gilleleje.

Madvognen satser på også at være repræsenteret i Halsnæs og Helsingør kommuner kort efter årsskiftet.
Mere om: Catering


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Madhus gør mormormad tilgængeligt for alle

Har udvidet sit marked for færdigretter ganske betragteligt

Makkerpar har for travlt, så de åbner et nyt køkken

Sticks'n'Sushi skifter direktør

Muselort på Comwell gav bøde og forbud

Irma vil løfte færdigretter til nyt niveau

Kæden samler sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Nyhedsbrev

Kokke-legende lukker sin restaurant

Online Avis Arkiv

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.166