Kok lukker sit firma

70 timer om ugen er for meget, mener han

Efter godt 30 år i kokkefaget har indehaveren af det vestjyske cateringfirma Claus Mad Ud af Huset, Claus Okholm Sørensen, valgt at sige stop.

Den 49-årige madekspert, kendt som Claus Kok, synes, at 70 timers arbejde om ugen er for meget, og han går derfor nye veje til februar, skriver JydskeVestkysten.

- Jeg kunne bare mærke, at det blev for hårdt, og hvis jeg skulle gøre et karriereskifte, så skulle det være nu og ikke om 10 år, fortæller Claus Okholm Sørensen til avisen, som også nævner, at han ikke aner, hvad han skal lave fremover.

P.t. holder den snart tidligere kok til i Sportspark Blåvandshuk, hvor han har forpagtet køkkenet. Han har tidligere været køkkenchef og souschef på restauranter i Kolding, Bov og Aabenraa, inden han i 1999 købte Vrøgum Hotel. Dér fandt han hurtigt ud af, at mad ud af huset var det, han helst ville arbejde med, så det har han gjort siden da.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Bornholmerne må vente på Mikkeller

Kokke-legende lukker sin restaurant

Brøchner Hotels i samarbejde med Michelin-restauratør

Ny app skal give fyldte restauranter

Bornholmer-kok skal bespise hundredevis af flygæster

Det Danske Madhus tabte sag om "opgavetyveri"

Afgørelse: Det var helt i orden, at kommune indgik aftale med Madservice Kronjylland uden udbud

Nyhedsbrev

McDonald's åbner 20 nye restauranter

Storstilet ekspansion skal give op imod 1.000 nye arbejdspladser

Online Avis Arkiv

Supermarkeder begynder at gå foodservice-vejen

Detailkæderne øger aktiviteterne inden for foodservice med mere takeaway og catering

Fynboer fokuserer på foodservice

Salget af Daloons frosne convenience-produkter er stærkt stigende

Nye ejere tjener millioner på Bone's

Gammel krostue får nyt liv som restaurant

Fuld fart på fastfood

Det digitale køkken er lige om hjørnet

Coop udvider med måltider til både morgen og frokost

Svensk restaurantkæde vil indtage Danmark

Iværksætter får 40 millioner til kamp mod Just Eat

Orderyoyo vil give kontrollen tilbage til takeaway-restauranterne

Kantinemad på Michelin-niveau

Køkkenchef løfter sløret for arbejdsmetoderne i sit succesfulde køkken

Ny gourmetrestaurant i Aarhus

Madspild: Storkøkkener kan skære store lunser af budgettet

26.178 besøgte Foodexpo

- Fantastisk god stemning i hallerne

Burgerkæden Cock's & Cows solgt

Kokketalent erobrer dommermaver med stenbider og lammesteg

Jesper Dams Hansen fra Restaurant Babette i Vordingborg kan kalde sig Årets Kok 2018

- Vores navn er lidt sjovt og plat, men det virker

Delikatessedrenge, der vil være nyskabende, udvikler produkter til danske smagsløg

Lasse er Danmarks bedste kokkeelev

Nyt hotel får kæmperestaurant

Streetfood-boder gør sig klar i Vejle

Italiensk madmarked i København lukker

KFC klar med ny restaurant i Herning

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Send til en kollega

0.143