Lego House som trendsætter: Nul burgere, hotdogs og pizza

Til gengæld bringes maden ud til gæsterne af en robot

I det nye Lego House i Billund har familierestauranten Mini Chef alle muligheder for at blive en trendsætter på restaurantområdet.

Det mener en af Mini Chefs seks kokke, Bo Kjærgaard, som i JydskeVestkysten fortæller om glæden ved at servere mad i legoklodser. Konceptet går således ud på, at gæsterne bygger deres bestilling i klodser og derefter får maden serveret i klods-madkasser, der bringes ud til gæsterne af en robot.

Råvarerne er lokale og økologiske, og stort set al maden er lavet fra bunden.

- Det handler om bæredygtighed og sundhed. Vi har en friture i køkkenet, men serverer hverken burgere, hotdogs eller pizza, og i vores testperiode har vi da også fået lidt på puklen for det, men det er en holdning til sundhed. Det nemme ville have været at smække tre pølseboder op, siger Bo Kjærgaard til JydskeVestkysten og lader forstå, at han ser et kæmpestort potentiale i sin nye arbejdsplads:

- Jeg forventer storhed. Vi er en ny spiller på markedet, men er et unikt hus. Det betyder også, at vi kan blive trendsættere.




Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Kommentarer

Jens Gert Sørensen/Faze2.dk
Lego har altid været innovativ på alle fronter. Da målgruppen især er børn har de selvsagt et stort ord at skulle have sagt og det er derfor glædeligt og modigt at Lego House kun serverer sund mad. Et vigtigt signal til børnefamilier, at når man har fri kan man godt gøre mere ud af maden og ikke forfalde til ligegyldig junkfood.

I mit tidligere virke i fødevarebranchen og som hyppig gæst i Agro Food Park mærkede jeg stor interesse for innovation og nye måder at gøre tingene på. Det praktiseres nu i Billund.

Det kunne være interessant for fødevarebranchen at følge adfærd og resultater af denne helhjertede indsats i Billund og dermed få værdifuld til andre madsteder.

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.137