Lego House som trendsætter: Nul burgere, hotdogs og pizza

Til gengæld bringes maden ud til gæsterne af en robot

I det nye Lego House i Billund har familierestauranten Mini Chef alle muligheder for at blive en trendsætter på restaurantområdet.

Det mener en af Mini Chefs seks kokke, Bo Kjærgaard, som i JydskeVestkysten fortæller om glæden ved at servere mad i legoklodser. Konceptet går således ud på, at gæsterne bygger deres bestilling i klodser og derefter får maden serveret i klods-madkasser, der bringes ud til gæsterne af en robot.

Råvarerne er lokale og økologiske, og stort set al maden er lavet fra bunden.

- Det handler om bæredygtighed og sundhed. Vi har en friture i køkkenet, men serverer hverken burgere, hotdogs eller pizza, og i vores testperiode har vi da også fået lidt på puklen for det, men det er en holdning til sundhed. Det nemme ville have været at smække tre pølseboder op, siger Bo Kjærgaard til JydskeVestkysten og lader forstå, at han ser et kæmpestort potentiale i sin nye arbejdsplads:

- Jeg forventer storhed. Vi er en ny spiller på markedet, men er et unikt hus. Det betyder også, at vi kan blive trendsættere.




Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Kommentarer

Jens Gert Sørensen/Faze2.dk
Lego har altid været innovativ på alle fronter. Da målgruppen især er børn har de selvsagt et stort ord at skulle have sagt og det er derfor glædeligt og modigt at Lego House kun serverer sund mad. Et vigtigt signal til børnefamilier, at når man har fri kan man godt gøre mere ud af maden og ikke forfalde til ligegyldig junkfood.

I mit tidligere virke i fødevarebranchen og som hyppig gæst i Agro Food Park mærkede jeg stor interesse for innovation og nye måder at gøre tingene på. Det praktiseres nu i Billund.

Det kunne være interessant for fødevarebranchen at følge adfærd og resultater af denne helhjertede indsats i Billund og dermed få værdifuld til andre madsteder.

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

International rådgivning på højt niveau

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.142